Zabójczy szlaban z Dęblina.
Zabójczy szlaban z Dęblina.
Ano śnią się. W obecnej sytuacji ekonomicznej, do jakiej te gnoje doprowadziły to chyba każdemu, kto nie jest na utrzymaniu mamusi, albo na socjalu.
Prowadzę własną działalność i sypiam spokojnie, żadne kaczory, tuski ani inne polityczne tałatajstwo snu mi nie zakłóca. Jak ktoś se nie radzi z obecną rzeczywistości i siada mu na psyche, proponuję nakręcić filmik na harda. Czy to z sobą, czy to że zmorą co we snach nawiedza.
Ano śnią się. W obecnej sytuacji ekonomicznej, do jakiej te gnoje doprowadziły to chyba każdemu, kto nie jest na utrzymaniu mamusi, albo na socjalu.
Zmień pracę i weź kredyt.
Prowadzę własną działalność i sypiam spokojnie, żadne kaczory, tuski ani inne polityczne tałatajstwo snu mi nie zakłóca. Jak ktoś se nie radzi z obecną rzeczywistości i siada mu na psyche, proponuję nakręcić filmik na harda. Czy to z sobą, czy to że zmorą co we snach nawiedza.
Koleżanko nie bądź ofiarą medialnej propagandy, która wmawia ludziom jak jest źle.
Zmień pracę i weź kredyt.
Teraz to kredyt by ja zniszczył i następne piec pokoleń w przód. Zły pomysł.
Zesrałeś się! Jak mogłaś!
Pamiętam, nie tak odległe czasy rządów PO. Uwierz, że było gorzej. Podczas kryzysu w 2008, rząd Tuska w niczym nie pomógł. Ba, kryzys w Europie i na świecie skończył się po dwóch latach a w Polsce trwał do końca panowania PO. Uwierz, że jeżeli ta wojna trafiła by na panowanie Tuska, to polska stałaby po stronie putinowca i żaden Polak nie otrzymałby pomocy. Tusk to obrońca przedsiębiorców, co ludzi ma w dupie a kto myśli inaczej jest debilem
Albo jest jebanym kretynem i zajebał kredyt pod kurek bo dawali za darmo... Takich jełopów z miejsca powinno się usypiać i niech wpierdalaja piach, gruz i co tylko tam sobie chca a pomoc jedyna powinna byc deozylna i ostateczna... Kurwa justynka znowu wypaliła politycznym politycznym liczac na wituo-piwko... Heliar dokładnie i prosto objaśnił, a ta dalej swoje pierdolenie, zę stoi w kasie i ma 500tys kredytu i ma sny z kaczorem... Jastrzebie kurwa wszedzie
Zesrałeś się! Jak mogłaś!
Pamiętam, nie tak odległe czasy rządów PO. Uwierz, że było gorzej. Podczas kryzysu w 2008, rząd Tuska w niczym nie pomógł. Ba, kryzys w Europie i na świecie skończył się po dwóch latach a w Polsce trwał do końca panowania PO. Uwierz, że jeżeli ta wojna trafiła by na panowanie Tuska, to polska stałaby po stronie putinowca i żaden Polak nie otrzymałby pomocy. Tusk to obrońca przedsiębiorców, co ludzi ma w dupie a kto myśli inaczej jest debilem
NIe do konca. Oni wszyscy sa obrońcami nie przedsiebiorcow nie ludzi, a własnych interesow... Taka jest prawda... Mi nikt nie pomogl nigdy w dobie zadnego kryzysu i nigdy po nic lapy nie wyciagalem.
No jako wyznawca PiS to na pewno pierwszy zapierdalasz w robocie aż ci się z dupy kurzy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów