Kiedyś jądac samochodem jako pasażer przysneło mi się. Wydawało mi się, że snią mi sie klimaty z Mad Maxa... syf dookoła, odrapane budynki i brudni ludzie. A to sie okazalo ze wlasnie Radom mijamy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Buraku z warszawy, wyjdz ze swojej willi i rozejrzy sie po okolicy
Jason-X napisał/a:
Bez urazy dla mieszkańców ale 1 miejsce ma nasze polskie Detroit czyli Bydgoszcz. Miasto wygląda jak murowany obóz cygański ...
AMEN!
Chociaz u nas nie ma pedalstwa jak np we Wrocławiu. I żaden obcokrajowiec nie przyjedzie bo i tak roboty tu nie znajdzie...
Wg mnie Lublin jest najbrzydszym miastem Polski.
Radom jak Radom. Ciekawe jak przejeżdzałeś chyba siódemką.... Zobaczcie Bytom Sosnowiec.... To jest dopiero...
ja przejeżdżając przez Łódź w samochodzie schowałem portfel i telefon z widoku w obawie, że przez uchylone okno na światłach ktoś mi buchnie
Ta cała nagonka na Radom, Sosnowiec, Czeladź, Łódź i chuj wie co jeszcze się nudna robi, to było śmieszne raz.
Green ninja napisał/a:
Wg mnie Lublin jest najbrzydszym miastem Polski.
Niestety ale masz rację drogi masakra, budynki obdrapane wszędzie menele,pijaki itd
Od razu czujesz,że wjeżdżasz na wschód, jedź dalej na wschód i idź na dyskotekę dostaniesz w pysk na 100%, ja osobiście jak idę to nigdy nie mogę mieć spokojnego wieczoru zawsze coś.
Kiedyś koleżka ze stolycy wpadł to już wie,dlaczego na wschód trzeci świat mówią i że ukraińcy.
Szkoda,bo piękne krajobrazy mamy,tak w ogóle zapraszam:)
neo_1995 napisał/a:
Ta cała nagonka na Radom, Sosnowiec, Czeladź, Łódź i chuj wie co jeszcze się nudna robi, to było śmieszne raz.
Mieszkałam jakiś czas w Radomiu, teraz mieszkam w łodzi. Wierzcie mi, Radom jest w tym zestawieniu naprawdę uroczym miastem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów