18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Przejazdem w Radomiu
B................5 • 2013-11-27, 22:25
Kiedyś jądac samochodem jako pasażer przysneło mi się. Wydawało mi się, że snią mi sie klimaty z Mad Maxa... syf dookoła, odrapane budynki i brudni ludzie. A to sie okazalo ze wlasnie Radom mijamy
Zgłoś
spiryte 2013-11-29, 17:58
Nie nawidzę was skurwysyny (
Zgłoś
InsaanePL 2013-11-29, 18:10
Buraku z warszawy, wyjdz ze swojej willi i rozejrzy sie po okolicy
Zgłoś
WalniętyKnur 2013-11-29, 18:25
Jason-X napisał/a:

Bez urazy dla mieszkańców ale 1 miejsce ma nasze polskie Detroit czyli Bydgoszcz. Miasto wygląda jak murowany obóz cygański ...

AMEN!
Zgłoś
K................Y 2013-11-29, 18:26
Chociaz u nas nie ma pedalstwa jak np we Wrocławiu. I żaden obcokrajowiec nie przyjedzie bo i tak roboty tu nie znajdzie...
Zgłoś
Green ninja 2013-11-29, 18:44
Wg mnie Lublin jest najbrzydszym miastem Polski.
Zgłoś
onlybmw 2013-11-29, 20:19
wracałeś do domu do Sosnowca ?
Zgłoś
xmikexpl 2013-11-29, 20:38
Radom jak Radom. Ciekawe jak przejeżdzałeś chyba siódemką.... Zobaczcie Bytom Sosnowiec.... To jest dopiero...
Zgłoś
wisnia123456 2013-11-29, 21:09 1
ja przejeżdżając przez Łódź w samochodzie schowałem portfel i telefon z widoku w obawie, że przez uchylone okno na światłach ktoś mi buchnie
Zgłoś
neo_1995 2013-11-29, 21:26
Ta cała nagonka na Radom, Sosnowiec, Czeladź, Łódź i chuj wie co jeszcze się nudna robi, to było śmieszne raz.
Zgłoś
P................8 2013-11-30, 1:20
Green ninja napisał/a:

Wg mnie Lublin jest najbrzydszym miastem Polski.

Niestety ale masz rację drogi masakra, budynki obdrapane wszędzie menele,pijaki itd

Od razu czujesz,że wjeżdżasz na wschód, jedź dalej na wschód i idź na dyskotekę dostaniesz w pysk na 100%, ja osobiście jak idę to nigdy nie mogę mieć spokojnego wieczoru zawsze coś.

Kiedyś koleżka ze stolycy wpadł to już wie,dlaczego na wschód trzeci świat mówią i że ukraińcy.

Szkoda,bo piękne krajobrazy mamy,tak w ogóle zapraszam:)
Zgłoś
wisnia123456 2013-11-30, 12:21
neo_1995 napisał/a:

Ta cała nagonka na Radom, Sosnowiec, Czeladź, Łódź i chuj wie co jeszcze się nudna robi, to było śmieszne raz.

Zgłoś
soadfan 2013-11-30, 13:07
Zgłoś
loli-pop 2013-11-30, 13:52
Mieszkałam jakiś czas w Radomiu, teraz mieszkam w łodzi. Wierzcie mi, Radom jest w tym zestawieniu naprawdę uroczym miastem.
Zgłoś
army 2013-11-30, 17:48
@loli-pop, haha z deszczu pod rynnę.
Zgłoś
loli-pop 2013-11-30, 18:50
army - taka karma. Znając moje szczęście pewnie w następnej kolejności przeprowadzę się do Wałbrzycha albo Sosnowca.

Army - taka karma. Pewnie w następnej kolejności przeprowadzę sie do Wałbrzycha albo Sosnowca.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów