Kiedyś jądac samochodem jako pasażer przysneło mi się. Wydawało mi się, że snią mi sie klimaty z Mad Maxa... syf dookoła, odrapane budynki i brudni ludzie. A to sie okazalo ze wlasnie Radom mijamy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Radom widać, słychać i czuć. Podobno wysuwa się na prowadzenie w rywalizacji z Sosnowcem.
Radom jest na pewno czystszy niż twoja śmierdząca wieś buraku.
Bez urazy dla mieszkańców ale 1 miejsce ma nasze polskie Detroit czyli Bydgoszcz. Miasto wygląda jak murowany obóz cygański ...
Zaraz i tak pewnie będzie ból dupy bo na wszystkich użytkowników sadola znajdzie się przynajmniej jeden paparuch, którego zaboli to, że według mnie Bydgoszcz jest najbrzydszym miastem w Polsce ale to jest moje zdanie i mam to w dupie, że komuś się nie podoba. Deal with it
Zaraz i tak pewnie będzie ból dupy bo na wszystkich użytkowników sadola znajdzie się przynajmniej jeden paparuch, którego zaboli to, że według mnie Bydgoszcz jest najbrzydszym miastem w Polsce ale to jest moje zdanie i mam to w dupie, że komuś się nie podoba. Deal with it
Bydgoszcz sam w sobie może nie, ale jak kiedyś tamtędy jechałem to przyszło mi jechać przez jego dzielnice "Fordon"... obrazki niczym z jakiegoś Bagdadu po bombardowaniu z tym, że w klimacie umiarkowanym
"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
To na pewno Radom , w Sosnowcu nie ma budynków ;p
Ty bezmózgu! To Somalia!
Bez urazy dla Somalijskich emigrantów ani autora.
Bez urazy dla Somalijskich emigrantów ani autora.
@up Łódź to rynsztok.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów