Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W sensie, że to takie niespotykane, że ktoś sra, czy jak...?

Niech rzuci kamien ten co nigdy papierzakow w lesie nie sadził...
slepakk napisał/a:
Ja pare widziałem, nawet nie przykrtych. No chyba ze chusteczke zwiało. To c🤬j, sraj, bo cie zmogło, zwierzeta zjedza. Ale smieci to tak na j🤬e ze zbierałem smieci i grzyby. Czego było wiecej?
oso napisał/a:
Co za cham, klockami lego zaśmieca szlak...
Przeszkadza Ci to ? Z borowikiem pomyliłeś czy jak ?
Aż mi się przypomniało jak wrzuciłem pewnego pięknego dnia rower do auta i pojechałem 100km nad wodę, jadąc rowerkiem ścieżką w lesie wjechałem w ludzkie gówno.
Bez skrupułów zdjąłem i zaniosłem koło do wody gdzie kąpali się ludzie, oczyściłem oponę z gówna.
Nie wiem co to za moda srać na środku ścieżki ale mam nadzieje że któryś z tych w tej wodzie to był ten cwe...
Bez skrupułów zdjąłem i zaniosłem koło do wody gdzie kąpali się ludzie, oczyściłem oponę z gówna.
Nie wiem co to za moda srać na środku ścieżki ale mam nadzieje że któryś z tych w tej wodzie to był ten cwe...
slepakk napisał/a:
A wystarczyło by gdyby poszedł parę metrów w las i załatwił się za krzakiem, a nie na ścieżce, i do tego przy ludziach. Tak publicznie to tylko zwierzęta srają.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie