📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Dlatego do prawa jazdy powinni robić testy psychologiczne żeby takich pokurwów nie było na drogach.
A tak pokurwów. Idiota go leciutko przetrącił i pewnie nie chciał czasu tracić na ,,pogadankę" i ew. wezwanie policji, to pierdolnął i dawaj pełna naprzód aby uciec człowiekowi...
No ale kto kurwa wchodzi tuż po auto, a potem zamiast odskoczyć w bok, to kładzie się na maskę? Myślał, że się zatrzyma aż łaskawie i leniwie przejdzie? Ma nauczkę, a kursy i testy powinno się też robić dla pieszych
Kierowca tego samochodu ma nie odpartą chęć otrzymania kopa w zęby.
ja bym pojechał dalej bo taki kretyn przechodzący przez jezdnie ma obowiązek upewnić się że nic nie jedzie szczególnie w miejscu o ograniczonej widoczności ale ludzie gdzie stać na środku drogi nie widać chodnika? A potem wymówka BO TEN KIEROWCA SZYBKO JECHAŁ! A w Rosji kierowcy mają własne przepisy
Przepraszam - Podrzuci mnie pan na miasto?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów