Ktoś wyjaśni co tu się odjebało?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I to jest jakość, aż miło się ogląda. Szkoda że materiał średni.
Co się odjebało?
Pedalarz jechał. Mógł to zrobić jak człowiek, ale jest pedalarzem - MUSIAŁ się wpierdolić w dziurę.
Dzieci (2-6 lat) te też tak mają, tak samo jak średni IQ.
Pedalarz jechał. Mógł to zrobić jak człowiek, ale jest pedalarzem - MUSIAŁ się wpierdolić w dziurę.
Dzieci (2-6 lat) te też tak mają, tak samo jak średni IQ.
pizdnał go ktos z innego wymiaru
po mojemu po prostu sie wyjebał
On nie wpadł w tę dziurę, wywrotka rozpoczęła się trochę za nią. To jest jazda "na ostre koło" czyli rower nie ma hamulców a pedały kręcą się razem z kołem (podczas jazdy nie da się nie pedałować). By się zatrzymać trzeba użyć pewnej siły przeciwnej obrotom pedałów by zwolniły swoje tępo i się zatrzymać. Gość chciał się zatrzymać i za mocno stanął na pedale aż go wyjebało przez kierownicę. Żaden zwykły rower tego nie ma. To bardzo pojebany rodzaj roweru na którego bym za chuja nie wsiadł. Jest nawet film o kurierze który śmigał takim rowerem, tytuł to "BEZ HAMULCÓW" z 2012r.
mesjans napisał/a:
Gość chciał się zatrzymać i za mocno stanął na pedale
Brednie. Chyba że jechał tyłem.
Tylne koło mógł zablokować, ale przedniego nie.
CHYBA ŻE hamował hamulcem przednie koło, ale wtedy ostre koło ma taki sam związek ze sprawą jak koło gospodyń wiejskich.
Też czasem w nim jest ostro.
Co nie zmienia faktu, że się wjebał w dziurę i na niej wyjebał.
SkoPio1 napisał/a:
Brednie. Chyba że jechał tyłem.
Poczytaj najpierw co to jest ostre koło a zrozumiesz, ten rower przyjrzyj się na kierownicę nie ma żadnej manetki bo ten typ roweru nie ma hamulców ani przerzutek a tylna zębatka jest jakby zaspawana z tylnym kołem.
mesjans napisał/a:
On nie wpadł w tę dziurę wywrotka rozpoczęła się trochę za nią. To jest jazda "na ostre koło" czyli rower nie ma hamulców a pedały kręcą się razem z kołem (podczas jazdy nie da się nie pedałować). By się zatrzymać trzeba użyć pewnej siły przeciwnej obrotom pedałów by zwolniły swoje tępo i się zatrzymać. Gość chciał się zatrzymać i za mocno stanął na pedale aż go wyjebało przez kierownicę. Żaden zwykły rower tego nie ma. To bardzo pojebany rodzaj roweru na którego bym za chuja nie wsiadł.
Moim zdaniem na pewno nie widać razem z kamerką jak pedałuje do przodu lewa prawa nie ma typowego szarpnięcia do tyłu jeździłem na tego typu rowerze za dzieciaka tak pojebany system myślałem do tej pory że stosowany tylko w rowerach dla dzieci tym bardziej nie wydaje mi się żeby miał taki system hamowania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów