Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co za kurwa mendy.....ich tak przejechać!!!
Mam nadzieję że ten film usuną a ty to pewnie taki cwaniak to sam sobie loda zrobisz .
kurwy psa ratowac a nie jakiegos pedala co na pedalskim skuterze jezdzi... hahahah na skuterach "kozaki" .... hahaha!!!
@up
Chuj z ludźmi,psów bardziej szkoda!
Sk***syny, psem by sie zajęli, a nie skuterkiem.
Trzeba być naprawdę poje... żeby zastawić tego biednego psa kur... ciekawe co by było gdyby jednego z tych kiepów tak ktoś rozjechał bo ja bym skurwiela na pewno zostawił że konał jak ten biedny piesek . Moim zdaniem ludzi można męczyć ale zwierząt nie bo one są niczego winne a ludzie wszystkiego !!!!!!!!!!
Coś wam kurwa nie pasuje to przeczytajcie napis na górze "SADISTIC" przetłumaczyć wam jebane barany kurwa nawet nie musisz patrzeć a co do tego komentować, przewiń sobie dalej.
Jak nie którzy wolą sobie walić przy tym to chuj niech walą. Inni z takiego czegoś się cieszą że komuś się krzywda dzieje dobra spoko została ta strona zrobiona po to ale żeby pisać takie pierdolenia "o nie trzeba go zajebać bo zajebał psa" was totalnie pojebało. Dobra ja bym was od razu wyrzucał za takie typu teksty.
Coś wam kurwa nie pasuje to przeczytajcie napis na górze "SADISTIC" przetłumaczyć wam jebane barany kurwa nawet nie musisz patrzeć a co do tego komentować, przewiń sobie dalej.
Jak nie którzy wolą sobie walić przy tym to chuj niech walą. Inni z takiego czegoś się cieszą że komuś się krzywda dzieje dobra spoko została ta strona zrobiona po to ale żeby pisać takie pierdolenia "o nie trzeba go zajebać bo zajebał psa" was totalnie pojebało. Dobra ja bym was od razu wyrzucał za takie typu teksty.
No Twa racja zaiste wielka jest.Jedi zostać możesz.Więc łap za laserowy mieczyk.
Panie, to jest brawura?
Gdyby to był człowiek, to byłaby jego wina bo wtargnął na jezdnie. W tym przypadku wypadek był jeszcze trudniejszy do uniknięcia bo pies jest zwyczajnie dużo mniejszy. Ale nie! To wina tych gnoi którzy popierdalają na swoich skuterach 90km/h totalnie bez wyobraźni i masturbują się przy nich w garażu. Patrz, nawet jeden został uwieczniony sadistic.pl/kiedy-siedze-na-maszynie-totalny-czuje-vt66536.htm
Mówi się : ''Dobry kierowca powinien mieć oczy z przodu głowy, z tyłu głowy a nawet w dupie''
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów