📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pieprzony kundel prawie człowieka zabił. Takie bezpańskie kundle to powinni od razu usypiać, bo mnoży się tego kurestwa jak piesów.
Trzeba być naprawdę poje... żeby zastawić tego biednego psa kur... ciekawe co by było gdyby jednego z tych kiepów tak ktoś rozjechał bo ja bym skurwiela na pewno zostawił że konał jak ten biedny piesek . Moim zdaniem ludzi można męczyć ale zwierząt nie bo one są niczego winne a ludzie wszystkiego !!!!!!!!!!
Robster napisał/a:
Pieprzony kundel prawie człowieka zabił. Takie bezpańskie kundle to powinni od razu usypiać, bo mnoży się tego kurestwa jak piesów.
Ciebie kurwa powinni uśpić.Mnoży się tego kurestwa na potęgę!
@Dziua czy ty właśnie porównałeś potrącenia psa, do potrącenia człowieka?
@ulthart strona greenpeace i animallive jest gdzie indziej. Ratuj puchacze przytulacze gdzie indziej.
@ulthart strona greenpeace i animallive jest gdzie indziej. Ratuj puchacze przytulacze gdzie indziej.
Robster Ciebie to powinni normalnie tak rozjechać zostawić żebyś tak konał to byś zobaczył co to kurwa jest ból a uśpienie to dla Ciebie by był raj na który nie zasługujesz .
2@up
No właśnie jestem tu po to żeby eliminować takie coś jak Ty
No właśnie jestem tu po to żeby eliminować takie coś jak Ty
Robster i żebyś jeszcze jakiegoś sadystę w swoim życiu spotkał który nie jest zwolennikiem męczenia zwierząt !
co za kurwa mendy.....ich tak przejechać!!!
kurwa co za jebane pedały, poubierali się jakby na prawdziwych motorach jechali a nie na jebanych odkurzaczach.
swoją drogą jakim trzeba być debilem żeby na czymś co ma 2 koła, przy prędkości ok 30 km/h nie objechać psa. kurwa tym dzieciakom (mam nadzieje że to są dzieci, bo gdyby dorosły człowiek był taki głupi to szkoda gadać), powinni zabrać te skutery i dać co najwyżej hulajnogi, potrącić psa to jeszcze chuj, ale gdyby taki zjeb najechał na człowieka to by już było całkiem chujowo
swoją drogą jakim trzeba być debilem żeby na czymś co ma 2 koła, przy prędkości ok 30 km/h nie objechać psa. kurwa tym dzieciakom (mam nadzieje że to są dzieci, bo gdyby dorosły człowiek był taki głupi to szkoda gadać), powinni zabrać te skutery i dać co najwyżej hulajnogi, potrącić psa to jeszcze chuj, ale gdyby taki zjeb najechał na człowieka to by już było całkiem chujowo
Mało piw dużo komentarzy to znak rozpoznawczy że sadystom mięknie serce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów