📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Robster
A ty sobie fapnij przy tym filmiku i też będzie gitara.
A ty sobie fapnij przy tym filmiku i też będzie gitara.
kurwy psa ratowac a nie jakiegos pedala co na pedalskim skuterze jezdzi... hahahah na skuterach "kozaki" .... hahaha!!!
no dokładnie, psa trzeba było przynajmniej dobić jakimś kamieniem albo solidnym kopem... co by się nie darł tak po okolicy...
kurwa wielcy obrońcy psa, wielcy obrońcy praw zwierząt się znaleźli... to ja jestem obrońcą praw kurwa skutera i mi szkoda że się porysował, biedny skuter....
i
HUJ
i
HUJ
Psa szkoda. Owszem, jezeli jest w pip tego w schroniskach to najbrzydsze, chore, stare uspac. Tych kinderków [zapewne żółtych] spalić bo to żółte. Dziękuję. Dobranoc.
Krwawy, to się, ku*wa, tnij żyletkami... i jeszcze ten podpis: "... uwielbiający cierpienie innych". Jak tak lubisz, żeby cierpieli ludzie, a nie zwierzęta, to pewnie ruchać też wolisz zwierzęta?
Jebani obrońcy praw zwierząt się znaleźli. Kundel wbiegł pod koło, więc to był wypadek, a nie celowe potrącenie. Jakby ktoś z waszej rodziny przy omijaniu zwierzaka na drodze wpierdolił się w drzewo, to byście pierwsi psa (albo jego właściciela) zabili. Celowe umartwianie zwierząt to rzecz inna, wymagająca potępienia, ALE NIE PIERDOLONE WYPADKI, GDZIE MÓGŁ UCIERPIEĆ CZŁOWIEK.
Jebani obrońcy praw zwierząt się znaleźli. Kundel wbiegł pod koło, więc to był wypadek, a nie celowe potrącenie. Jakby ktoś z waszej rodziny przy omijaniu zwierzaka na drodze wpierdolił się w drzewo, to byście pierwsi psa (albo jego właściciela) zabili. Celowe umartwianie zwierząt to rzecz inna, wymagająca potępienia, ALE NIE PIERDOLONE WYPADKI, GDZIE MÓGŁ UCIERPIEĆ CZŁOWIEK.
@up
Chuj z ludźmi,psów bardziej szkoda!
Chuj z ludźmi,psów bardziej szkoda!
Takie kurwa kozaki a żaden nie miał odwagi do psa podejść, jebane cioty.
Jedni się kurwa użalają nad tym kundlem, a inni żałują, że nie zdechł..
Mam radę dla tych wszystkich cipek którym się smutno zrobiło.. to w 2:08 macie kurwa rejestrację! Dowiedzcie się jaki to kraj i go znajdźcie bando pierdolonych gimbusów dla których sadistic jest nieodpowiednią stroną!
Powinni zrobić czystki na tym forum.. jak za czasów dobrego starego wujka Adolfa.
Mam radę dla tych wszystkich cipek którym się smutno zrobiło.. to w 2:08 macie kurwa rejestrację! Dowiedzcie się jaki to kraj i go znajdźcie bando pierdolonych gimbusów dla których sadistic jest nieodpowiednią stroną!
Powinni zrobić czystki na tym forum.. jak za czasów dobrego starego wujka Adolfa.
Tak te chuje male martwia sie o te swoje kosiareczki (uojciec/stara mnie zajebie!) ze maja wyjebane na psa. Gownazeria skuterkowa. Smierc dzieciom na kosiarkach w ruchu ulicznym.
nie ma co się dziwić (weekend i wakacje) pełno tutaj napinaczy i obrońców zwierząt
temat powinien być zamknięty za względu na napinki
temat powinien być zamknięty za względu na napinki
DinAlt napisał/a:
Sk***syny, psem by sie zajęli, a nie skuterkiem.
www.obrońcywszystkiegocomałejebieipiszczy.org
koleś ogarnij . Wkurwia mnie strasznie że dzisiejszych czasach zwierze jest warte więcej niż człowiek ._<
jak by to był człowiek to by było ło kurwa ale fajne ale zajebiste a ty weź przestań człowieczku pierdolić i nie płacz :< co chwile ginie gdzieś jakies zwierze a ty jesteś super green peacowcem przed komputerem Super życze ci abyś zginął i ktoś się cieszył ...
skończyłem /.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów