Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
carlos18
One nie są dla rowerzystów tylko dla tych co na crossach jeżdżą sam mieszkam obok lasu i te debile wkurwiaja ciągle. wyobraź sobie niedzielny poranek a tu ciagle słychać ryk tych crosow. W sumie to nie miałbym do tego problemów ale jak te debile ciulaja 90 km/h moja ulica na której dużo jest dzieci to to wkurwia, nie mówiąc już o tym ze większością crosow nie można wjeżdżać na ulicę. Gdyby tylko sobie lamali kręgosłupy w tych lasach to by było ok
A z tymi torami to żeś chuju dojebał. Wskaż mi chociaż dwa tory crossowe w Polsce. Bez googli.
Ale Ty ogarniasz o co chodzi z grodzeniem lasów? Las można grodzić tylko jak jest świeży (pod wzrost) żeby zwierzyna nie żarła młodych drzewek. Jak jest starszy las się otwiera właśnie na zwierzynę żeby miała gdzie siedzieć, żeby nie mieli bólu dupy rolnicy że im dziki 24/7 ziemnioki wpierdalają na polu. Poza tym ze względu też na ochronę zwierząt (żeby sobie migrować mogły).
Co do torów, 2 na które uczęszczałem sam, Olsztyn, Giżycko. Coś jeszcze napinaczu?
@adniemiec
Za "polaczka" chuj ci w dupę. Żalisz się, że ktoś na prywatnym sobie coś postawił. Masz crossa a nie stać Cię na tor? No kurwa... to jakby żalić się, że masz samolot ale nie masz lotniska i chuj w dupę samochodom na autostradzie bo się tam przez nie samolotem nie możesz rozpędzić...
Funny, funny stuff To nie moje linki bo nie rozmieszczam ich w miejscach, gdzie jeżdżą rowerzyści, ale i tak zabawne. Vuko, rozczaruję Cię, rowerzysty tym nie zabijesz, za mała prędkość, a jak to linka a nie żyłka to rowerzysta zauważy
tu był łańcuch i rowerzysta nie zauważył cioto jebana.. Rowerzysta z górki śmiało może jechać z prędkością 40km/h i gdyby z taką prędkością uderzył szyją to gwarantuje Ci że trup na miejscu..
@Brzydkii
Ale Ty ogarniasz o co chodzi z grodzeniem lasów? Las można grodzić tylko jak jest świeży (pod wzrost) żeby zwierzyna nie żarła młodych drzewek. Jak jest starszy las się otwiera właśnie na zwierzynę żeby miała gdzie siedzieć, żeby nie mieli bólu dupy rolnicy że im dziki 24/7 ziemnioki wpierdalają na polu. Poza tym ze względu też na ochronę zwierząt (żeby sobie migrować mogły).
Co do torów, 2 na które uczęszczałem sam, Olsztyn, Giżycko. Coś jeszcze napinaczu?
@adniemiec
Za "polaczka" chuj ci w dupę. Żalisz się, że ktoś na prywatnym sobie coś postawił. Masz crossa a nie stać Cię na tor? No kurwa... to jakby żalić się, że masz samolot ale nie masz lotniska i chuj w dupę samochodom na autostradzie bo się tam przez nie samolotem nie możesz rozpędzić...
tylko geniuszu zważ na to że oni tam śmigają po drogach, a te zazwyczaj są państwowe, a nie prywatne więc kurwa nara
Ciekawe czy jakby ktoś jechał crossem to ten łańcuch by się przerwał.
Jeśli masz prywatny teren i nie chcesz aby crossowcy po nim jeździli, to po prostu zagrodź ten teren, albo zagadaj z nimi. Jak będą spoko, to się dogadasz, a jak nie to zagroź policją i chuj! A nie kurwa ludzie wieszają linki, albo kładą brony do góry kolcami. Takie rzeczy są milion x niebezpieczniejsze niż kilku motocyklistów, jeżdżących gdzieś na odludziu...
A jeśli ci crossowcy popierdalają tymi maszynami, na publicznych drogach to chyba każdy wie co z takimi delikwentami zrobić...Większość tych motocykli nie jest rejestrowana, więc wystarczy donos (akurat w tym przypadku to nie jest nic złego) na policję i tyle...
Łańcuch jest formą ogrodzenia terenu.
I chuja mnie obchodzą wasze bule dupy! Hałas cwaniacy róbcie koło swoich bloków, domków osiedlowych a nie wpierdalacie się na cudze, albo robicie rozpierdol w cudzej okolicy, więc nikt was kozaki podpierdolić na psy nie jest wstanie tak szybko jak was podpierdolą wasi sąsiedzi.
Mój teren i kurwa nie muszę się z nikim dogadywać. Mój teren, moje zasady, reszta wypierdalać!
youtube.com/watch?v=Bk887QzmC8A
To ja mam grodzić SWOJĄ działkę, bo jakiś oszołom z popierdziawką może się tam wpierdolić i narobić szkód? Coś Ci się ostro pojebało.
A wszystkim tym którzy pierdolą jakie to lasy państwowe są wspólnym dobrem, życze by jutro, pod ich domem zjawiło się ze 100 gości z młotami pneumatycznymi. Niech rozpierdolą wam drogę pod domem i każdą dojazdową. Przecież kupili sobie młot by rozpierdalać asfalt! TO JEST ICH PASJA! Chuj z hałasem i szkodami! Droga jest wspólna! Mogą robić co chcą! A gdzie w Polsce mogą porozpierdalać sobie tak za darmo drogę? w tym chorym kraju, złym i niedobrym? Aly tego nie zrozumiecie! Siedzicie w domu i tylko hejtujecie!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów