📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Serdeczny chuj w dupę wszystkim, którzy rozwieszają linki / łańcuchy. Jak już jesteś w lesie i nie masz co z tym zrobić, znajdź drzewo, przywiąż do gałęzi i się na tym kurwo powieś. Dziękuję za uwagę.
Wszystkim kurwom, które rozwieszają żyłki, linki i sznurki w lesie życzę powolnej śmierci w ogromnych męczarniach. Jak kiedyś takiego skurwysyna znajdę to będę go tłukł do nieprzytomności. Pierdolone śmiecie, potrafią rozwieszać takie rzeczy nawet w miejscach, gdzie są wyznaczone ścieżki dla rowerzystów :/
Funny, funny stuff To nie moje linki bo nie rozmieszczam ich w miejscach, gdzie jeżdżą rowerzyści, ale i tak zabawne. Vuko, rozczaruję Cię, rowerzysty tym nie zabijesz, za mała prędkość, a jak to linka a nie żyłka to rowerzysta zauważy
Sami rozwiesili a potem w niego wjechali, żeby sobie sobie lajków nacharatać na cykloforach, gdzie rajtuzowcy będą im swpółczuć!
"Jeździć im się zachciało"... Nie, lepiej kurwa zgnić przed kompem jak ja
rowerzyści nie zginą a motocykliści ? Chodzi mi o tych którzy jeżdżą w terenie , słyszałem opowieści od starszych motocyklistów którzy mówili , że w pewnej miejscowości ludzie jeżdżący na crossach czy enduro wkurwiali mieszkańców to ci rozwiesili stalowa linke na wysokości ich szyji . Wiecie jak się kończy wjechanie z prędkością no nawet 50 km/h na stalową linkę ? Urwanie głowy . Jako sadol chciałbym zobaczyć coś takiego jako motocyklista chciałbym zobaczyć osobe ktora rozwiesza takie linki i odciac jej glowe niczym ciapak katolowi ... .
Lyck napisał/a:
"Jeździć im się zachciało"... Nie, lepiej kurwa zgnić przed kompem jak ja
No właśnie... Nadziałeś się kiedyś na linkę siedząc przy kompie? Przynajmniej bezpieczny "sport"...
No i dobrze jebańcom, tylko trują powietrze spalinami na tych rowerach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów