📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
Skuterek okazał się zbyt powolny, na pościg za Sukazuki czy tam Kurwasaki.
Ustawka. Ani się zbytnio nie zdziwił, ani się za bardzo nie wkurwił
Właśnie to jest problem z tymi gripami na telefon. Powinien być zaciskany zarówno poziomo jak i pionowo jak imadło to by siedział nawet po śmerci dawcy.
ritu4l napisał/a:
Ale to nie dotyczy obrażania jebanych pedałów. Wstrętny pedale.
... że na tej stronie jest wiele spierdolin umysłowych, nie dziwi, ale pisać o motopedałach, motocipach, to jest dobrze.
Ba, nawet się ślinią przy pedrylach z "dzielnym pacjentem" i weź tu coś wstaw dla beki, to kurze móżdżki dostają małpiego rozumu.
Zulu-Gula napisał/a:
1) Kara za obrażanie użytkowników (również za kazanie im "wypierdalać" i podobne wyrażenia) wzrasta z ostrzeżenia o wartości 3 do ostrzeżenia wartości 5 (ewentualnie do 5, jeśli ktoś ma na koncie aktywne inne ostrzeżenia) i równa się automatycznie blokadzie pisania postów na 30 dni). Recydywa będzie nagradzana trwałą blokadą konta
Jak mod zobaczy co wrzucasz to sam każe ci spierdalać
bickle027 napisał/a:
jak powiedzieć światu żę jesteś gejem nic nie mówiąc ? Wstawiasz obrazki jak typ wyżej. Kurwa stary, opanuj się tutaj są dzieci
wiem ze prawda boli, obraz prawdziwej motopizdy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów