📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
La bamba
Saka la muczacza
"He he mudżyny w Polarisie"
Polaris- to że ma w nazwie Pol... to jedyne co ma wspólnego z Polską to to ża ma w Opolu fabrykę a ma dlatego że mamy tanią siłę roboczą bo żaden amerykanin nie poszedł by na produkcje robić za 3tyś zł.........
Polaris- to że ma w nazwie Pol... to jedyne co ma wspólnego z Polską to to ża ma w Opolu fabrykę a ma dlatego że mamy tanią siłę roboczą bo żaden amerykanin nie poszedł by na produkcje robić za 3tyś zł.........
Jechałem jako uczestnik w rajdzie przeprawowo-turystycznym w klasie wyczynowej, obserwowałem świrów z klasy extrem - zawsze pilot sprawdzał pieszo wodę, ja z kolei jako uczący się na błędach innych obserwowałem auta innych czyli nigdy nie wjeżdżałem do wody jako pierwszy.
@up układałem trasy dla klasy extrem w takich rajdach i zawsze musiałem wjechać pierwszy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów