📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Necro, mam nadzieję ze nie masz dzieci bo nie masz okazji ich mieć...
Halman napisał/a:
, mam nadzieję ze nie masz dzieci bo nie masz okazji ich mieć...
a co masz jakieś na sprzedaż?
chyba pomyliłem portale. ja pierdole banujcie tych co gówno wrzucają. chociaż na 2 dni
p47 napisał/a:
chyba pomyliłem portale. ja pierdole banujcie tych co gówno wrzucają. chociaż na 2 dni
zażalenia proszę składać do Halmana i Flodzi
Hahah rozbawiło mnie to
Necro napisał/a:
zażalenia proszę składać do Halmana i Flodzi
zażalenia że strona już trupi trupem to na pewno nie do mnie
Halman napisał/a:
zażalenia że strona już trupi trupem to na pewno nie do mnie
a kto ostatnio ściągał majtki?
Dobrze że na ziemi jest tylu idiotów potrzebujących atencji bo inaczej im nie stanie pała i dostana depresje. Dzięki temu mamy tyle śmiesznych materiałów
Tylko ciekawe jak wytłumaczy złamany kręgosłup córki w sądzie i w pierdlu już sobie nie ponagrywa, jakie to przykre...haha
Tylko ciekawe jak wytłumaczy złamany kręgosłup córki w sądzie i w pierdlu już sobie nie ponagrywa, jakie to przykre...haha
Przecież to pedalarz był a mógł dorożką co dwa konie ma posuwać.
Co to kurwa jest...
JednorękiBandyta napisał/a:
Dobrze że na ziemi jest tylu idiotów potrzebujących atencji bo inaczej im nie stanie pała i dostana depresje. Dzięki temu mamy tyle śmiesznych materiałów
Więc lalki posiadają kręgosłupy, ciekawe
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów