📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Albert_Jerzy napisał/a:
Zapierpolił bym skurwysyna gołymi łapami, jestem psiarzem
A dlaczego ten szczur zasługuje na większą empatie niż człowiek który na przykład zginął z nie swojej winy w wypadku ? Jebani hipokryci już to widzę jak biedny pieseł przyjdzie i wam dupe wytrze jak będziecie chorzy.
Szkoda ze nie ma filmiku od początku jak zaczyna tracic siły i nogi zaczynają szorować o asfalt a potem całe truchło i to skomlenie pchlarza jak temp tarcia go powoli zabija
Za jajca powinni go przywiązać chuja postronnego i ciągnąć za tym autem
Gdyby człowiek tam na jego miejscu wisiał to wszyscy robiący z tego tu dramę, trzepali by kapucyna do tego materiału. Jak już ktoś wspomniał, rzeczywiście zjebane pokolenie
Autentyczny przypadek mojego sąsiada.Pracowal jako kierowca i często trzymał swojego Stara na podwórku.Zawsze cofał na podwórko,tyłem koło budy psa.Kiedys coś robili i trzeba było budę przenieść i psa przywiązali do zderzaka z tyłu.Jak zatrzymał się to był tylko pasek,być może zwierz uwolnił się ,tylko kiedy?
_Tytanowy_Janusz_ napisał/a:
drugi raz? widzisz, żeby wstał?
Przypomniała mi się ludzka stonoga 3, był tam taki motyw.
z roku na rok coraz większe pipy wchodzą na sadistica. Jak wam się nie podobają takie materiały, to po co oglądacie
DużyKogut napisał/a:
Zabić śmiecia na miejscu
To by było zbyt humanitarne. Popieram najpierw przejażdżka potem klatka z jakimś amstaffem czy innym przedstawicielem gatunku
DużyKogut napisał/a:
Zabić śmiecia na miejscu
Kolejny fan kundli nic dziwnego że ten kraj tak wygląda jak takie frajerstwo tutaj mieszka
Co za chuj. Tyle psiego smalcu się zmarnowało - z takiego truchła już nic się nie wytopi.
rodzina griswoldów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów