Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
DużyKogut napisał/a:
Zabić śmiecia na miejscu
samo zabicie to zbyt łagodne, na początek trzeba tego zjeba przywiązać do pickupa i zabrać na długą podróż po mieście, a dopiero potem połamać kulasy i zaj🤬
To zastanawiające, dobry materiał na jakąś pracę magisterską z psychologii. Trupy, poćwiartowane zwłoki, masakry na autostradach, a wszyscy mają tutaj bekę. Ale pieseł ciągnięty za samochodem, od razu się agresor załącza, "kara śmierci dla kierowcy! zaj🤬!"
ps
w sumie, też bym gnoja zaj🤬.
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
ps
w sumie, też bym gnoja zaj🤬.
podpis użytkownika
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
A skąd wy tacy pewni, że ten gość go przywiązał? Może jakaś menta to zrobiła jak tankował? Za bardzo wam chyba wchodzi sadolowy wymiar sprawiedliwości przez deskoterapie i spalenie.
Następny sk🤬ysyn. Gdybym mógł stworzyć pewien zakład karny dla takich... Błagaliby o śmierć.
DużyKogut napisał/a:
Zabić śmiecia na miejscu
chyba już zdechł ten pies, ale można dobić dla pewności.
Albert_Jerzy napisał/a:
Zapierpolił bym sk🤬ysyna gołymi łapami, jestem psiarzem
Też lubię brać na pieska
Ja p🤬le jakie niedorozwoje nigdy nie pojmę dlaczego ludzie tak pałają "miłością" do tych szczurów, osobiście bym wolał aby ludzie mordowali zwierzęta niż siebie wzajemnie ale cóż oglądać mogę to i to bez różnicy. Psy śmierdzą są bez użyteczne a dobrze wytresowany człowiek jest dość przydatny na przykład taki murzyn kiedyś się ich tresowało i były korzyści.
Szkoda asfaltu że tym gownem pobrudził. Jednego obsraltucha trawników mniej. Chyba mniej się męczył jak cukiereczki z kiełbasy ze szpilkami

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie