Kiedy pokolenie wychowane na minecrafcie, youtuberach i innym gównie zacznie mówić "za naszych czasów wszystko było lepsze".
Kiedy pokolenie wychowane na minecrafcie, youtuberach i innym gównie zacznie mówić "za naszych czasów wszystko było lepsze".
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiecie kiedy na ziemi będzie na prawdę chujowo?
naprawdę
na pewno
przepisz 100 razy
To że jesteś spasionym, brzydkim, pryszczatym nolifem nie znaczy że wszyscy są, nawet gracze majnkrafta. Już chyba wolę ich niż Ciebie, przynajmniej będzie co pić.
popieram Bongmana, te wszystkie internetowe gierki są dla życiowych spierdolin, które nie wiedza co ze sobą zrobić. nigdy tego nie zrozumiem - człowieku, masz internet. z tutoriali na youtubie i pdfów, których jest od zajebania, możesz się nauczyć wszystkiego: programować, obróbki grafiki, filmów, tworzenia konstrukcji 3D, obróbki muzyki, grać na gitarze, skrzypcach, i wielu innych rzeczy, na których można trzepać taką kasę, że głowa boli. możesz pisać maile do ludzi z całego świata i zamiast oglądać wiadomości i słuchać tuska mieć informacje z pierwszej ręki. jest od chuja możliwości, ale ty wolisz, jak ta jebana, tępa małpa, grać w jakieś gówno w stylu wowa, lola czy majnkrafta. trzeba być ciężko upośledzonym troglodytą żeby przepierdalać przy tym czas.
No. A ty jak pizdą byłeś, tak i jesteś. Prawda?
dziewczyna mi stygnie, także wybacz, ale dziś nie pogawędzimy.
No, i jeszcze musisz ją napompować.
No, i jeszcze musisz ją napompować.
no i dobrze, przynajmniej nie wkurwia jak ta twoja, a z czasem będzie tylko gorzej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów