📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
przynajmniej mu go wyprostował
Jak tylko widzę na filmiku gówniaka, to zawsze mam nadzieję, że coś mu się stanie. Dobre , nie zawiodłem się.
Nie wiem z czego to wynika, bo instynkt samozachowawczy nie jest wynikiem dostarczonej z zewnątrz edukacji tylko jest rzeczą wrodzoną dodatkowo wzbogacaną naszymi doświadczeniami. Nie wiedzieć czemu największymi idiotami jeśli chodzi o wypadki drogowe są właśnie ludzie zasuwający na tych skuterkach i rowerach w Indiach, Chinach, Wietnamie, Tajlandii, Malezji, czy na Filipinach. Jakim bezmózgiem trzeba być aby wpychać się skuterem między dwie ciężarówki, albo między ciężarówkę i krawężnik. Przecież sam fakt znalezienia się w takim miejscu powoduje u człowieka duży dyskomfort i naturalnie próbujemy się od czegoś takiego odsunąć (tak samo jak od krawędzi jezdni gdy jedzie jakiś duży pojazd)... a ci idioci jeszcze się przybliżają.
Już szczytem głupoty są też ci, którzy jadą sobie rowerem po prawej stronie (w martwej strefie) ciężarówki po czym jadą prosto albo co zabawne - skręcają sobie w lewo prosto pod koła.
99% filmów z ludźmi wyciśniętymi kołami niczym tubka po paście do zębów pochodzi właśnie z tych azjatyckich krajów. Kolejny dowód na to, że nie wszyscy ludzie są tacy sami wbrew modnym postępowym poglądom....
Już szczytem głupoty są też ci, którzy jadą sobie rowerem po prawej stronie (w martwej strefie) ciężarówki po czym jadą prosto albo co zabawne - skręcają sobie w lewo prosto pod koła.
99% filmów z ludźmi wyciśniętymi kołami niczym tubka po paście do zębów pochodzi właśnie z tych azjatyckich krajów. Kolejny dowód na to, że nie wszyscy ludzie są tacy sami wbrew modnym postępowym poglądom....
W urzędzie w Chinach mu powiedzą jak zgłosi śmierć kurdupla... Panie kurwa masz rok na zrobienie nowego gówniaka, bo nam się nie opłąca zmieniać wszystkiego w papierach.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów