📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sensualna napisał/a:
przecież to facet
No wiesz? W 2025 w uśmiechniętej Polsce, będziesz komuś płeć przypisywać na podstawie wyglądu ... ? Niedobra ty

Po pełnej zawziętości walce, gdy już samochód się zlitował i miał się sam zatrzymać, to zamiast hamulca gaz...
Dlatego podczas postoju warto przełączyć z D na P, bo często się darza, jak widać po filmikach tutaj, zdjąć bezmyślnie nogę a hamulca...
SQUOR napisał/a:
Dlatego podczas postoju warto przełączyć z D na P, bo często się darza, jak widać po filmikach tutaj, zdjąć bezmyślnie nogę a hamulca...
W skrzyniach z elektronicznym wybierakiem nie stwierdzisz po pozycji wybieraka czy jest w D czy w P. A jak słońce świeci to można nie zauważyć na wyświetlaczu, że nie załapał P :/ Jakiś aktor w stanach nawet zginął przez to dziadostwo.
Samochód, który jedzie po wyjsciu kierowcy - to powinno być zablokowane prawnie. Powinien być mechanizm wykrywający brak kierowcy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie