Ciekawe, czy to rozchodzi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
Piruet 10/10
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Primabalerina proszę bardzo jak pirłety nakurwia
Zakręciła balet jak mało która. Pewnie w słuchawkach a w nich Bayer Full - Majteczki w kropeczki a nie jakiś tam Kult...
Pięknie. Teraz paraolimpiada.
Jakby ktos pytal jaka nuta leciala w radiu w tym czerwonym aucie to: danzel - You spin me right round
Po sposobie jej poruszania myślę że dopiero co rozchodziła najazd kutasów na jej kakaowe oko.
spotkal swoj swego jedna idiotka spaceruje po ulicy a druga w telefon wpatrzona
chociarz w tych krajach to mogly byc porachunki narko gangow
chociarz w tych krajach to mogly byc porachunki narko gangow
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów