forza nostra leggeDużo by nie pomogła ale może chociaż na tyle aby tamten mógł celnie wyjebać dindusowi kiedy ona by go rozpraszała.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Trochę się nie zgodzę, tak mają broń, ale element zaskoczenia daje duże pole do popisu, a zwykła dziewiątka nie da dary z samochodem opancerzonym zrobionym nawet w domu z rzeczy, które można u nich kupić w military shop. Karabiny ma większe przebicie niż zwykły pistolet. Pan z Las Vegas pokazał ile można nagromadzi broni i jej użyć, to samo można zrobić jeśli ma się swoje życie w dupie. Dodam, że chyba jestem bardziej pojebany bo obliczyłem ile kosztuje wyposażenie takich aut i ludzi, nie wiele na ich zarobki. No i mówiłem, że im nie zależy na życiu, więc większą frajdę sprawia walka z uzbrojonymi skoro i tak atakują policjantów. Uważam, że jak mi odwali to będziecie mieli relację z cygańskie osiedla, spokojnie wyrwę zęby, wypalę resztę odcisków, zamarzę każdy ślad swojego pochodzenia i dam LIVE na komuś kto przekaże to na sadola.
Powiedz mi, jeśli chcesz wyjść strzelać do kogoś to się boisz, że ma broń? To go od tyłu rozjebiesz lub większą siłą
Dziwie się dalej, tylu psychopatów i rasistów w tej Hameryce, a nikt nie jeździ do getta paroma pickupami i nie nakurwia po oknach, ulicach i podwórkach. Policja miała by wyjebane, zanim by przyjechała to by godzina minęła. Satysfakcja białych psycholi, czarni bardziej zastraszeni po paru takich atakach. Goście gdyby zostali złapani, aryjczycy w więzieniu by ich na rękach nosili. No to taki jeden z drugim woli palnąć se w łeb albo zaatakować policjanta i zginąć. Gdybym był pojebany, miał taki łątwy dostęp do broni i paru podobnych kolegów to dawno bym to zrobił, dodatkowo porobił parę bomb na ich rogach i w miejscach gdzie się zbierają. No to jest takie proste jak masz wyjebane na swoje życie.
Może jestem jebnięty, ale kto się ze mną nie zgodzi?
hehe lol ale masz świadomość tego że w więzieniach to głównie czarni siedzą?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów