Podczas rytualnego biegu jeden z hindusów poślizgnął się, wpadając pod toczone wozy. Koła go przejechały jedno po drugim.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
tomitomala4 napisał/a:
Mobilny próg zwalniający.
Jak Ty tutaj to mam spore szanse, że nie było ;D
U Hindusów to chyba już stało się modne bycie przejechanym. Tak jak u nas jedzenie smierdzącej ryby z puszki
Fantastyku, Twoje opisy nie są prowokujące, nie są denerwujące, powodują raczej zniechęcenie i wskaźnik myszy sam idzie w stronę [x] w górnym prawym rogu ekranu. Zrób z tym coś, bo to ani fajne ani miłe dla oka.
Myślałem ze "toczone wozy" to jakaś przenośnia odnosząca sie do chuj wie czego, a tu serio toczą pospinane do siebie wozy. Trudno mi było sobie to wyobrazić
W.S.N.R. napisał/a:
Fantastyku, Twoje opisy nie są prowokujące, nie są denerwujące, powodują raczej zniechęcenie i wskaźnik myszy sam idzie w stronę [x] w górnym prawym rogu ekranu. Zrób z tym coś, bo to ani fajne ani miłe dla oka.
Trochę smutne pisać jak wszyscy. Poprawnej polszczyzny używam na co dzień Tutaj mogę się odstresować ... także co kto z tym zrobi to już sprawa osobista. Pozdrawiam
Można rzec iż go "WYKOŁOWALI"
||/|| ||/|| || Jeden mniej
Cos mi nie gra w tym temacie...;/
Jadą wozy kolorowe.
Fantastico dawaj tamtego awatara z tym niebieskim ludzikiem i opisy jak na początku . Dobrze jest od czasu do czasu poczytać głupoty , toż to sadistic jest (codzienna dawka czrnego humoru)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów