Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem czy mu życie przeleciało przed oczami, ale samochód to mu tylko śmignął.
Czy można tutaj zaliczyć potrącenie na pasach.? No jednemu nie a drugiemu już tak ale wiadomo też że..
Czy pojawią się mędrcy twierdzący, że w nocy się nie zap🤬la jak się nie widzi drogi?
No fajnie fajnie, ale nawet awaryjnych nie włączyli żeby ktokolwiek mógł o czymkolwiek pomyśleć
Zamiast podbiec do cierpiącego i go szybko ściągnąć z ulicy to biegają jak poj🤬i . Wiem , że niektórzy winszują , bo mają sadystyczna pożywkę.
Selekcja naturalna zero odblasków i idzie zjeb środkiem ulicy, a krawężnik ma dość duży. Szedłby jak normalny poboczem to by żył.
Jak śmieć sie chce zabić to są inne na to metody, a tak to teraz kierowcy będą mieć uszkodzoną maske auta i problemy przez debila...
Jak śmieć sie chce zabić to są inne na to metody, a tak to teraz kierowcy będą mieć uszkodzoną maske auta i problemy przez debila...

Stefania napisał/a:
Jak dla mnie to 3 razy
Pierwsze to było potrącenie i nie na pasach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie