Dziś jadąc z pracy przepuściłem kobietę z dzieckiem na pasach. Dopiero jak spojrzała w moją stronę zorientowałem się, że to rumunka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Chłopak ma moralniaka, i dobrze, ale za odjebaną pokutę w formie spowiedzi piwo
Szczerze mówiąc naprawdę głupio się poczułem nienawidzę ich a chciałem być miły.
Miałeś na myśli rumunkę czy cygankę, geniuszu?
Cygankę, nieuku, cygankę... Rumunki byś nie odróżnił od innego Europejczyka.
Czym się różni rozjechany kot od rozjechanego Cygana na drodze? Przy kocie widać ślady hamowania !
Niech każdy wypisuje w postach swoje przemyślenia i akcje, zróbmy z sadistica pamiętnik nastolatki. Ja zacznę. Dziś byłem zrobić siku, a zrobiłem kupe.
Nie jest dobrze jak nawet dupa cię oszukuje.
BTW powinieneś dostać warna za sranie do własnej budy, za self-trolling
aha
nie mów mi kurwa co mam robić
tomqj,
Żeś zabawny w chuj. I będę mówił co masz robić pionku.
Zabawna to była Twoja samopodpierdolka
A pionka to Ty masz regularnie w odbycie skoro puszczasz stolec przy szczaniu.
A tak obrazując sobie Ciebie w tej sytuacji doszedłem do wniosku, że albo nasrałeś se w galoty albo siadasz do sikania
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów