18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
hellmartin 2016-06-30, 16:03
fajna jakość nagrania. Co to za kamerka?
Zgłoś
lorddiod 2016-06-30, 17:22 1
to chyba pierwszy filmik "kręcony z szyby" w takiej jakości, co to było GoPro hero 4?
Zgłoś
rew123321 2016-06-30, 17:35
od kiedy kierowca busa ma uprawnienia do kierowania ruchem ze ustala pierwszeństwo poruszania się???

na jakiej kurwa podstawie?
Zgłoś
rolerek 2016-06-30, 18:28 1
Niezły HIV mózgu mają tamtejsi kierowcy.
Zgłoś
puxynn 2016-06-30, 18:40
toż to Trolejbus
znam to miejsce
Zgłoś
wildu88123 2016-06-30, 18:43 1
rew123321 napisał/a:

od kiedy kierowca busa ma uprawnienia do kierowania ruchem ze ustala pierwszeństwo poruszania się???

na jakiej kurwa podstawie?

Już Ci odpowiadam - pierwszeństwo ma pieszy, który w chuj zauważalnie chciał przejść przez pasy i pieszy który już wszedł na pasy.
Uprawnienia ma każdy kto jest świadkiem łamania prawa w tak drastyczny sposób.

Pozdrawiam
Zgłoś
prezio87 2016-06-30, 19:16
ja tak sie czasem zastanawiam czy dobrze robie jak stane przy takim przejsciu, a widze ze jadą ludzie drugim pasem. Zawsze przez głowe mi przechodzi myśl, że się debil nie zatrzyma. I zresztą nie raz tak bylo.

c2FtIHNwaWVyZGFsYWo=
Zgłoś
D................r 2016-06-30, 21:09 3
Przejść w tym zjebanym kraju przez ulicę graniczy z cudem. Żadna kurwa się nie zatrzyma, o dziwo zagraniczne rejestracje nie mają tego problemu. Dzień w dzień muszę zakuriwać po jebanych pasach i jak się nie wymusi to przejście w 95% graniczy z cudem, nie dziwię się że wszędzie budują światła, bo inaczej przez ulicę trzeba byłoby przechodzić jak w Indiach.
Zgłoś
Erni90 2016-06-30, 22:35
powiedzieć wam coś ja też tak robię jak nikt prócz mnie nie zatrzymuje się by przepuścić ludzi i jeżdżę BMW
Zgłoś
kothletino 2016-07-01, 0:57
O kurwa 60 fpsów jak chuj.
Zgłoś
Dżizas_kurde 2016-07-01, 9:44
Przejście dla pieszych na Paprocanach..

Kurwa gdzie ?!

==============================================
Zgłoś
grzegzimierz 2016-07-04, 20:01
ST - Śląski Turysta
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów