📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
fajna jakość nagrania. Co to za kamerka?
to chyba pierwszy filmik "kręcony z szyby" w takiej jakości, co to było GoPro hero 4?
od kiedy kierowca busa ma uprawnienia do kierowania ruchem ze ustala pierwszeństwo poruszania się???
na jakiej kurwa podstawie?
rew123321 napisał/a:
od kiedy kierowca busa ma uprawnienia do kierowania ruchem ze ustala pierwszeństwo poruszania się???
Już Ci odpowiadam - pierwszeństwo ma pieszy, który w chuj zauważalnie chciał przejść przez pasy i pieszy który już wszedł na pasy.
Uprawnienia ma każdy kto jest świadkiem łamania prawa w tak drastyczny sposób.
Pozdrawiam
ja tak sie czasem zastanawiam czy dobrze robie jak stane przy takim przejsciu, a widze ze jadą ludzie drugim pasem. Zawsze przez głowe mi przechodzi myśl, że się debil nie zatrzyma. I zresztą nie raz tak bylo.
Przejść w tym zjebanym kraju przez ulicę graniczy z cudem. Żadna kurwa się nie zatrzyma, o dziwo zagraniczne rejestracje nie mają tego problemu. Dzień w dzień muszę zakuriwać po jebanych pasach i jak się nie wymusi to przejście w 95% graniczy z cudem, nie dziwię się że wszędzie budują światła, bo inaczej przez ulicę trzeba byłoby przechodzić jak w Indiach.
powiedzieć wam coś ja też tak robię jak nikt prócz mnie nie zatrzymuje się by przepuścić ludzi i jeżdżę BMW
O kurwa 60 fpsów jak chuj.
Przejście dla pieszych na Paprocanach..
Kurwa gdzie ?!
Kurwa gdzie ?!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów