Zwróćcie uwagę na sygnalizację świetlną.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Zwróćcie uwagę na sygnalizację świetlną.
Kierowca jak to większość wieśniaków do samego końca wali z ręką wystawioną za drzwi
I przez takich kurwa idiotów giną ludzie. Zabrać prawko takiemu
up po tym wyczynie na pewno mu zabiora i to bedzie dopiero poczatek jego klopotow
Jak podaje źródło:
Do potrącenia pieszej doszło w sobotę rano, 22 czerwca, na skrzyżowaniu ulic Darwina i Puszkinskiej w Charkowie
Ofiara była hospitalizowana z zamkniętym urazem głowy i poważnymi obrażeniami nóg.
Według naocznych świadków obywatel Maroka prowadził samochód z litewskimi tablicami rejestracyjnymi. Od sprawcy wypadku było czuć silny zapach alkoholu...
Do potrącenia pieszej doszło w sobotę rano, 22 czerwca, na skrzyżowaniu ulic Darwina i Puszkinskiej w Charkowie
Ofiara była hospitalizowana z zamkniętym urazem głowy i poważnymi obrażeniami nóg.
Według naocznych świadków obywatel Maroka prowadził samochód z litewskimi tablicami rejestracyjnymi. Od sprawcy wypadku było czuć silny zapach alkoholu...
No i Putin ma pretekst do najazdu na Litwę... Tylko co z tym Marokiem...
Nikt się nie zastanawia dlaczego kob ieta weszła pod rozpędzoną tonę stali?
DzidaZawodnik napisał/a:
Nikt się nie zastanawia dlaczego kob ieta weszła pod rozpędzoną tonę stali?
Może dla tego że miała zielone. Ja dla przykładu nawet jak mam zielone to się rozglądam, a jak auto szybko jedzie to nie wychodzę do póki nie zauważę że zwalnia lub że się toczy powoli. No chyba że jest bardzo daleko. Polecam brać poprawkę na kierowców, ale to myślącym ludziom nie trzeba mówić. : P
dobrze że apteka jest tak blisko
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Arachmit napisał/a:
Może dla tego że miała zielone. Ja dla przykładu nawet jak mam zielone to się rozglądam, a jak auto szybko jedzie to nie wychodzę do póki nie zauważę że zwalnia lub że się toczy powoli. No chyba że jest bardzo daleko. Polecam brać poprawkę na kierowców, ale to myślącym ludziom nie trzeba mówić. : P
Polska to jest taki kraj, gdzie rozglądasz się w obie strony przechodząc przez drogę jednokierunkową
brylant1412 napisał/a:
dobrze że apteka jest tak blisko
Mam sraka na maca - też jest... Może tam jechał ten maczo?
Same Najsztuby na tym świecie....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów