📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:18

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Baba w czarnym wygrała drugie życie, i nie chodzi mi o to że jej nie jebło, tylko ma gówniaka z głowy
Hehe, dzięki. Mam u siebie prawie identycznie wyglądające skrzyżowanie, na którym zawsze się zastanawiam, czy ktoś jebnie. Całe szczęście obok stoi solidny (no, to się okaże) słup od trakcji tramwajowej.
0700zglossie napisał/a:
Baba w czarnym wygrała drugie życie, i nie chodzi mi o to że jej nie jebło, tylko ma gówniaka z głowy
oby twoich starych tez to spotkało

UkrytaPodNickiem napisał/a:
oby twoich starych tez to spotkało
Obyś ty nie była niczyją stara
pro_avenger napisał/a:
Sosnowiec czy Łòdz?
to u ciebie na wsi.
Tak sie własnie wszystko konczy jak nie obserwujesz co sie dzieje wokol ciebie. I tak jestem pod wrazeniem ze ta w czerwonym nie stala sobie dalej na pasach
damianek222 napisał/a:
to u ciebie na wsi.
Tak sie własnie wszystko konczy jak nie obserwujesz co sie dzieje wokol ciebie. I tak jestem pod wrazeniem ze ta w czerwonym nie stala sobie dalej na pasach
Czyli u nas w Sosnowcu, pozdrawiam sąsiada.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie