18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Zekvaer 2013-12-17, 21:17
Z której to części bo nie kojarzę? spalone święta?
Zgłoś
dumad 2013-12-17, 21:18 39
ja pierdole

nie sądziłem że jeszcze ktoś będzie mi proponował abym obejrzał film, który setki razy oglądałem
ale spoko, obejrzę jeszcze raz

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
Zgłoś
Qwik5 2013-12-17, 21:24 2
Ja tez mogę obejrzeć?
Zgłoś
KAMA_PL 2013-12-17, 21:34
@Zekvaer to jest z pierwszej części - O dwóch takich co poszli w miasto.
A za gifa piwko.

2+1 - Requiem dla samej siebie
Zgłoś
Ruli 2013-12-17, 21:38 15
ten film jest jak stare polskie komedie, można oglądać parę razy i nigdy się nie znudzi, a kto sądzi inaczej ten wpierdala kanapkę z kluchą
Zgłoś
WujaszekStalin 2013-12-17, 21:40
mam tak samo gdy odpalam szluga stojąc na przystanku

Loośne Gatki 1410- 2013[*]
Zgłoś
gumis1412 2013-12-17, 21:52
To jak juz przy tym jesteśmy ktoś może polecić film w podobnym klimacie? (Euro-trip, Kac Vegas, Harold i Kumar)
Zgłoś
SzczawZNasypu 2013-12-17, 22:01
Jak ktoś ma pecha to i w drewnianym kościele mu się cegła na łeb spierdoli.
Zgłoś
W................t 2013-12-17, 22:03
harold & kumar go to white castle - najlepsza część

film jak najbardziej do jarania hehe non-stop miazga w filmie, pozytywnie ryje banie

@gumis1412 polecam większość z serii national lampoon's (w Polsce czyt.) w krzywym zwierciadle ale to już bardziej klasyczne, polecam większość filmów z Richardem Pryorem, no i na dokładkę Cheech & Chong
Zgłoś
alveanerleo2 2013-12-17, 22:03
@gumis Polecam Zanim odejdą wody. Ten film mnie rozjebał na łopatki. Z dobrych komedii to jeszcze można wymienić Straż Wiejską/Supertroopers.

"Jeśli przemoc nie rozwiązała wszystkich problemów, prawdopodobnie użyłeś jej za mało" Ken chan
Pierwsza zasada piromana - jeśli nie masz wyjścia, zrób je sobie.
Zgłoś
plArc 2013-12-17, 22:49
@gumis1412 Jest jeszcze "Stary gdzie jest moja bryka", ale w sumie nie znam osoby, która by tego nie oglądała więc podaje tak dla formalności.
Zgłoś
sarevok89 2013-12-17, 22:52
Mialem dokladnie tak samo wracajac raz z kumplem z pubu. Najlepsze jest to, ze okolo 500m dalej znowu przechodzimy na czerwonym, bo nie ma zandych aut i znowu ten sam radiowoz: "Wy chyba naprawde kurwa macie za duzo pieniedzy.."
Zgłoś
BorgBorg 2013-12-17, 22:55
To chyba tylko tak w Polsce jest, w UK każdy przechodzi na czerwonym jak nic nie jedzie(Nawet Psy).
Zgłoś
Polnischefuhrer 2013-12-17, 23:22
eee to ,to jeszcze chuj ja miałem sytuację że ledwo piwo otworzyłem i policja przyjechała , 100 zł mi dali mandatu i powiedzieli że to mało i żebym się cieszył że tylko tyle
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów