📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
ja pierdole
nie sądziłem że jeszcze ktoś będzie mi proponował abym obejrzał film, który setki razy oglądałem
ale spoko, obejrzę jeszcze raz
nie sądziłem że jeszcze ktoś będzie mi proponował abym obejrzał film, który setki razy oglądałem
ale spoko, obejrzę jeszcze raz
A za gifa piwko.
harold & kumar go to white castle - najlepsza część
film jak najbardziej do jarania hehe non-stop miazga w filmie, pozytywnie ryje banie
@gumis1412 polecam większość z serii national lampoon's (w Polsce czyt.) w krzywym zwierciadle ale to już bardziej klasyczne, polecam większość filmów z Richardem Pryorem, no i na dokładkę Cheech & Chong
film jak najbardziej do jarania hehe non-stop miazga w filmie, pozytywnie ryje banie
@gumis1412 polecam większość z serii national lampoon's (w Polsce czyt.) w krzywym zwierciadle ale to już bardziej klasyczne, polecam większość filmów z Richardem Pryorem, no i na dokładkę Cheech & Chong
@gumis Polecam Zanim odejdą wody. Ten film mnie rozjebał na łopatki. Z dobrych komedii to jeszcze można wymienić Straż Wiejską/Supertroopers.
Pierwsza zasada piromana - jeśli nie masz wyjścia, zrób je sobie.
Mialem dokladnie tak samo wracajac raz z kumplem z pubu. Najlepsze jest to, ze okolo 500m dalej znowu przechodzimy na czerwonym, bo nie ma zandych aut i znowu ten sam radiowoz: "Wy chyba naprawde kurwa macie za duzo pieniedzy.."
To chyba tylko tak w Polsce jest, w UK każdy przechodzi na czerwonym jak nic nie jedzie(Nawet Psy).
eee to ,to jeszcze chuj ja miałem sytuację że ledwo piwo otworzyłem i policja przyjechała , 100 zł mi dali mandatu i powiedzieli że to mało i żebym się cieszył że tylko tyle
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów