📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
dodam coś od siebie w temacie - zdjęcie zrobione jakiś czas temu przy szkole dla "specjalnych" dzieci
I słowniką obcył
Pomijając brak ukończonej podstawówki u autora to nie za bardzo rozumiem czemu to tylko przeciwko rowerzystom ma być skoro według przepisów rowerzysta ma zdjąć dupę z siodełka i przeprowadzić rower z buta przez przejście czyli jest w tym samym położeniu co pieszy.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
zastanawiam sie za co kurwa kase biora wszelkiej masci inzynierowie ruchu, planisci itp, kto kurwa panuje nad tym burdelem i takie gowno zatwierdza. za przyklad kompletnej bezmyslnosci powinni odrazu byc wypierdalain z roboty jak nie potrafia zajac sie tym do czego zostali zatrudnieni
to jest nowa polityka rządu, zamiast orlików budują takie przejścia aby podnieść sprawność fizyczną narodu!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów