Taka chyba nie wypluwa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po tuszy widać, że wszystko zeżre, byle się nawpierdalać do oporu.
Ja myślę, że w Europie jedzenie owadów też stanie się kiedyś standardem. W sumie to dlaczego mielibyśmy tego nie robić?
Jak zacznie brakować żarcia w związku z przeludnieniem, to będzie to jednym z ratunków.
Inna sprawa, że dla zdrowotności chyba lepiej będzie zjeść pół kilo naturalnych skorpionów czy innych owadów, niż np nafaszerowanego hormonami, antybiotykami i solanką kurczaka.
Owady to świetnej jakości białko. Chityna budową jest zbliżona do celulozy więc i dla perystaltyki jelit było by dobrze. Tłuszczy chyba mają mało, także nic tylko jeść.
Jak zacznie brakować żarcia w związku z przeludnieniem, to będzie to jednym z ratunków.
Inna sprawa, że dla zdrowotności chyba lepiej będzie zjeść pół kilo naturalnych skorpionów czy innych owadów, niż np nafaszerowanego hormonami, antybiotykami i solanką kurczaka.
Owady to świetnej jakości białko. Chityna budową jest zbliżona do celulozy więc i dla perystaltyki jelit było by dobrze. Tłuszczy chyba mają mało, także nic tylko jeść.
Grupa krwi: smalec
kurwa kolega desperat ze w ogóle postrzegł to coś jako kobietę
łomatko napisał/a:
Chinole to podludzie.
Zwłaszcza, że jak u nich była rozwinięta cywilizacja to na terenach dzisiejszej Polski wyli do księżyca i kopali jamy do spania
waloos
Przeludnienie w Europie? Gdzie Ty żyjesz? W jakiejś alternatywnej rzeczywistości? Europa się wyludnia, nawet napływ ciapaków nie rekompensuje małego przyrostu naturalnego, za kilka pokoleń nikt w Europie nie będzie myślał o wpierdalaniu robactwa.
Przeludnienie w Europie? Gdzie Ty żyjesz? W jakiejś alternatywnej rzeczywistości? Europa się wyludnia, nawet napływ ciapaków nie rekompensuje małego przyrostu naturalnego, za kilka pokoleń nikt w Europie nie będzie myślał o wpierdalaniu robactwa.
waloos napisał/a:
Ja myślę, że w Europie jedzenie owadów też stanie się kiedyś standardem. W sumie to dlaczego mielibyśmy tego nie robić?
Widzę że nasłuchałeś się propagandy medialnej. Jeżeli ktoś tylko by chciał kupić to co rolnik w PL wyprodukuje to by nasi rolnicy zalali pół europy. Jeżdżąc po Polsce widać ile terenu się marnuje, ile pól nie zostało zagospodarowanych tylko zarasta. Póki co to jest duży problem ze zbytem naturalnej ale droższej żywności. Nie mówiąc już o uprawach gmo czy hodowli przemysłowej które potrafią zwiększyć znacząco produkowanie żywności(chyba nie do końca zdrowej).
W Wietnamie i Kambodży smażone, albo grillowane owady podaje się jak orzeszki do piwa. Nie wiem czym się tak podniecacie. W sumie jest to o wiele mniej drastyczne od np. zabicia i ćwiartowania świni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów