📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
scolopendra cingulata ?
Oni normalni nie są
Coronavirus kurwa,i wszystko jasne. Dlatego jest to na sadisticu,bo nie widze inne opcji
A co jest nie tak w jedzeniu smażonej skolopendry, czy młodych myszek? Znacznie to lepsze niż jakieś chipsy, żelki i inne hujowstwo.
kulawiec napisał/a:
A co jest nie tak w jedzeniu smażonej skolopendry, czy młodych myszek? Znacznie to lepsze niż jakieś chipsy, żelki i inne hujowstwo.
Wmawiaj to sobie, a potem cierp z powodu nowej odmiany wirusa.
kwas siarkowy
widzę że część populacji jest tak głupia że wieży że koronowisrus faktycznie został złapany z jedzenia które jedli tam od setek lat ?
widzę że część populacji jest tak głupia że wieży że koronowisrus faktycznie został złapany z jedzenia które jedli tam od setek lat ?
Żrą jakieś gówno a później zdychają na koronawirusy
Ci ludzie jedzą tam takie rzeczy jak: robaki, żywe myszy, żywe owoce morza i ogólnie odwalają fazy z jedzeniem, przede wszystkim z jedzeniem na żywca.
I Ci sami ludzie mają przemysł a sumienie ich wobec cierpienia istot żywych jest o kilometry mniejsze od sumienia wobec środowiska i jego zanieczyszczania.
Jak dla mnie to oni są ewolucyjnie cofnięci. Człowiek homo sapiens, będzie takie rzeczy robił tylko kiedy będzie to ostatecznością. Daleko im do należytego rozwoju emocjonalnego, godnego nazwania siebie rozumnym.
I Ci sami ludzie mają przemysł a sumienie ich wobec cierpienia istot żywych jest o kilometry mniejsze od sumienia wobec środowiska i jego zanieczyszczania.
Jak dla mnie to oni są ewolucyjnie cofnięci. Człowiek homo sapiens, będzie takie rzeczy robił tylko kiedy będzie to ostatecznością. Daleko im do należytego rozwoju emocjonalnego, godnego nazwania siebie rozumnym.
Xson33333 napisał/a:
wyłącz TV, włącz myślenie.
Xson33333 napisał/a:
Za bardzo się podniecasz gazetami. Nową odmianą wirusa możesz się zarazić jedząc rzodkiewki.
Wirusy mają to do siebie, że mutują, pojawiają się i znikają. Tysiące lat ludzie żrą szczury w kiełbasach i innych wynalazkach.
Hrabia Drapula napisał/a:
kwas siarkowy
Wieży.... Z której wieży? Mariackiej?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów