📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gorący olej?
No to czekamy na stunożny wirus....
zeżrą wszystko a póżniej wykluwa się jakiś obcy i szach mat - ludzkośc wymiera
mocz szatana
Czy oni na prawdę muszą wszystko wpierdolić co im nie spierdoli na drzewo albo nie odleci a potem zonk że powstała kolejny zabójczy wirus choroba.... No bo jak się wpierdala nietoperze z wścieklizną...
Pewnie jerba, tego kurestwa żadne normalne stworzenie nie jest w stanie wypić. A tej lasce to strach pałę do opierdolenia dać bo się cizia zapomni i po huju.
silwerbalk napisał/a:
Czy oni na prawdę muszą wszystko wpierdolić co im nie spierdoli na drzewo albo nie odleci
Przy wyżywieniu takiej populacji są olbrzymie problemy. Dzierżawią nawet ziemie rolnicze na ukrainie.
Moim zdaniem coś co szybko gotuje te mile zwierzątka
Up
Oni wpierdalaja wszystko od zawsze pisał o tył marco polo .
Na ćwiczeniach ze starożytności profesor o tym mówił podawał tytuły opracowań na ten temat .
Najlepsze co psmietam to rodzaj gulaszu z płodów małp i larw ćmy plus kurkuma .
Oni wpierdalaja wszystko od zawsze pisał o tył marco polo .
Na ćwiczeniach ze starożytności profesor o tym mówił podawał tytuły opracowań na ten temat .
Najlepsze co psmietam to rodzaj gulaszu z płodów małp i larw ćmy plus kurkuma .
no wpierdalac skolopendry....ja bym tego kijem nie chciał dotknąć!!!
Chuj co jedzą, ale jestem na 1000 % przekonany że ten wirus jest od tego ich ciamania, mielenia morda.
Ja pierdole, jak mnie to wkurwia.
Ja pierdole, jak mnie to wkurwia.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów