Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Niepopularny fakt, że większość pobić kobiet przez mężczyzn, było poprzedzanych kobiecym darciem ryja. Nie, wbrew temu, co ktoś upośledzony umysłowo mógłby sądzić, ani nie oceniam, ani nie usprawiedliwiam. Konstatuję fakt. Można to np. u małp zauważyć - samice drą ryja, chyba że samiec je usadzi. I nastaje wtedy błoga cisza... .
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!Co jest qrwa z wami? To sadistic, czy qrwa kwejk?
Laska krzyczy prawidłowo, że małpy powinny kopulować a nie integrować się z ludźmi. Że bardzo chciałaby te niby-integrujące się małpy utylizować, ale nie pozwala jej prawo i nie pozwala bóg. Co więcej jedna z małp ją właśnie nagrywa, i nawet grozi, że zadzwoni na policję.
jprdl...