Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Słów niewiele ale chodziło o zmianę prawa

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Nome 2024-03-21, 14:27 2
SkoPio1 napisał/a:

Niepopularny fakt, że większość pobić kobiet przez mężczyzn, było poprzedzanych kobiecym darciem ryja. Nie, wbrew temu, co ktoś upośledzony umysłowo mógłby sądzić, ani nie oceniam, ani nie usprawiedliwiam. Konstatuję fakt. Można to np. u małp zauważyć - samice drą ryja, chyba że samiec je usadzi. I nastaje wtedy błoga cisza... .

przez pomyłkę dałam ci plusa, ale nie przejmuj się, dalej jesteś największym brutalem w przedszkolu

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-03-21, 15:00 2
Nome napisał/a:

przez pomyłkę dałam ci plusa, ale nie przejmuj się, dalej jesteś największym brutalem w przedszkolu

Jak podejrzewam, to kobieta, której nie raz wpierdolił jej pan i władca. Więc dorobiła sobie odpowiedną ideologię, która pozwala jej pogodzić się z losem. Bo nie ma innego wyjścia. Pozostaje frustracja, ale tą leczy hejtując Ukraińców.
Zgłoś
Nome 2024-03-21, 15:32
TwójCzarnyPan napisał/a:

Jak podejrzewam, to kobieta [...].

to nie kobieta, tutaj jest cała masa różowych chłopców

ale poza tym masz słuszność, to jest bardzo sfrustrowana osóbka

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
Hades2613 2024-03-21, 15:44 3
No i to się chwali, polać jej
Zgłoś
petru23 2024-03-21, 21:45 12
Zgłoś
Anon1029384756 2024-03-21, 23:07
Wygląda jakby z Matrixa wyszła
Zgłoś
miotaczkiszonki 2024-03-22, 16:05
Radian1 napisał/a:

Co jest qrwa z wami? To sadistic, czy qrwa kwejk?
Laska krzyczy prawidłowo, że małpy powinny kopulować a nie integrować się z ludźmi. Że bardzo chciałaby te niby-integrujące się małpy utylizować, ale nie pozwala jej prawo i nie pozwala bóg. Co więcej jedna z małp ją właśnie nagrywa, i nawet grozi, że zadzwoni na policję.
jprdl...

I co z tego, że Sadistic ?
Jakaś przyjebana babka drze się na całego, że nie nawidzi czarnuchów.
Sam przekaz ok ale jakie egzystowanie z nią musi być przejebane jak manifestuje w ten sposób swoje poglądy
Zgłoś
Szary_Jeleń 2024-03-22, 19:20
@petru23

To moje chuju, ukradłeś ... ale w tym wypadku nie będę płakał
Zgłoś
qwerq221 2024-03-24, 16:41
zajebista typiara browarek dla niej!
Zgłoś
ROMANCEF1111 2024-03-28, 7:28
Barbara Kurwa Szmata
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów