Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chyba że pojawi sie twoja stara
Sprzeciw. Bardziej pojebanej Mamusi niż moja to niema. Pozatym to może jest głupia ale ma wieksze jaja niż większość z nas... Postanowiła walczyć w pojedynke oddając wszystko co ma.
Jebać to Nowaka w kryminale
Niewiarygodne jakie ludzie wymyślają metody żeby okazać swoje niezadowolenie z powodu zabranej esbeckiej / ubeckiej / milicyjnej emerytury
Ta Pani na 100% jest emerytką i była funkcjonariuszką SB, UB lub Milicji Widać, że Pis wszedł ci mocno.
bardziej tępej kurwy to tutaj nie było i już chyba nie będzie...
Dokładnie tak panie marihuanen dożylnie. Swoją tępotą popisałeś się ostatnio i pokazałeś jaki z ciebie znaffca wszystkiego.
Jebać PIS
To nie wystarczy! Sam PiS jest bogu ducha winny, jaki jest każdy widzi. Trzeba jebać tych co na ten PiS głosowali:
-emerytów
-dresów
-kiboli
-katoli
-bezrobotnych
-patoli
-i dużą część sadolskiej społeczności
To nie wystarczy! Sam PiS jest bogu ducha winny, jaki jest każdy widzi. Trzeba jebać tych co na ten PiS głosowali:
-emerytów
-dresów
-kiboli
-katoli
-bezrobotnych
-patoli
-i dużą część sadolskiej społeczności
Ofiaro lewackiej propagandy. Więcej ludzi wykształconych zagłosowało na PIS niż na KO. Więc Twój komentarz jest przekłamany. Tak samo te protesty to 3/4 szkoły nie pokończyła.
[...]Żony to to nie miało i nie ma bo która by go chciała. [...]
Ohoho, jakby posiadanie żony powodowało wyjebisty awans społeczny.
Chociaż powoduje... nerwicę, kurwicę i wir w portfelu
Niewiarygodne jakie ludzie wymyślają metody żeby okazać swoje niezadowolenie z powodu zabranej esbeckiej / ubeckiej / milicyjnej emerytury
twojej starej nie zabiora bo kurwy emerytury nie maja do smierciu z chujem w pysku bedzie
Ty pisowska parówo zamknij ryj głąbiebardziej tępej k***y to tutaj nie było i już chyba nie będzie...
tak kurwa ta 20kilkuletnia stewardessa stracila ubecka emeryture i teraz musi zapierdalac w samolocie na chleb. pierdolnij baranka w sciane pisowski pajacu
Jebie fejkiem. Jakiś samolot z brudasami pochodzącymi prawdopodobnie z kraju, gdzie polskie modelki przyjmują do japy gówno tamtejszych szejków. Niby co PIS ma wspólnego z tamtejszym regionem?
no to chyba na logike tym bardziej prawdopodobne ze nie ma na pokladzie zadnego polaka oprocz zalogi i mogla sobie na to pozwolic?
Ofiaro lewackiej propagandy. Więcej ludzi wykształconych zagłosowało na PIS niż na KO. Więc Twój komentarz jest przekłamany. Tak samo te protesty to 3/4 szkoły nie pokończyła.
gowno prawda, wyksztalcona klasa srednia nie glosowala na pis. ich elektoratem jest ledwo skonczona podstawowka, robactwo, robolstwo i stare baby. jest w chuj statystyk na necie, ale po co sprawdzac, lepiej krzyknac propaganda
ale że babągom odpierdala, to już od dawna widzę
rzadko która normalna
Ofiara propagandy...
Do tego znakomita większość wykształconych ludzi głosujących na ten twój pis ma demencję starczą.
Ja wiem. TVN i fotomontaż niedojebie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów