📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman napisał/a:
bardziej tępej kurwy to tutaj nie było i już chyba nie będzie...
Phi... Też mi wyzwanie...
Nie jarajcie się, przecież to podkładka i prowokacja
Halman napisał/a:
chyba że pojawi sie twoja stara
Niewiarygodne jakie ludzie wymyślają metody żeby okazać swoje niezadowolenie z powodu zabranej esbeckiej / ubeckiej / milicyjnej emerytury
Ciągnij dalej swojemu panu...
nowynick napisał/a:
Phi... Też mi wyzwanie...
Taki z Ciebie feminista po chuju! "#Wybórniezakaz"? Chyba, że którejś wyborem są inne poglądy niż Twoje! Wtedy można atakować kobietę... Hipokryta!
pazuzu napisał/a:
chyba że pojawi sie twoja stara
To były pies zaorany psychicznie. Pewnie jako były krawężnik był jebany przez przełożonych. Żony to to nie miało i nie ma bo która by go chciała. Rodziców pewnie też nie poznał.
Halman napisał/a:
Każdy jeden wyborca PiSu... KO, PSL, SLD zresztą też.
czyhanastrychu napisał/a:
Taki z Ciebie feminista po chuju! "#Wybórniezakaz"? Chyba, że którejś wyborem są inne poglądy niż Twoje! Wtedy można atakować kobietę... Hipokryta!
To przecież ona chce swój wybór narzucić wszystkim. Dopóki urodziła to swoje cudo, to naprawdę nawet szanowałam, bo nie zgadzałam się z nią, ale przynajmniej żyła zgodnie ze swoimi ideałami. Jak zaczęła próbować zmuszać do tego innych to cały szacunek straciła.
podlozeone czy tez nie ale z jaka przyjemnoscia sie tego słucha )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów