Przed premierą zachwalano fizykę włosów i sierści, a tutaj co widać? Falujące i nakładające się na siebie trzy warstwy tekstur udających czuprynę Geralta.
Pewnie nie każdy wie, dlatego tłumaczę.
Przed premierą grafika była o niebo lepsza. Natomiast okazało się, że te "super zajebiste, kurwa wyjebane w kosmos konsole nowej generacji" nie ogarniają jej Dlatego potrzebny był downgrade grafiki. Jednak nie taki zajebisty sprzęt jak się okazało ;].
Nie wiem natomiast dlaczego downgrade spotkał również PC'ty gdyż są o niebo potężniejsze aniżeli konsole i mam szczerą nadzieję, iż Panowie z CD PROJEKT RED to poprawią być może w patchach.
Przed premierą zachwalano fizykę włosów i sierści, a tutaj co widać? Falujące i nakładające się na siebie trzy warstwy tekstur udających czuprynę Geralta.
Włącz uber tekstury to zobaczysz różnicę, a tak na marginesie, chuja się znasz
Pewnie nie każdy wie, dlatego tłumaczę.
Przed premierą grafika była o niebo lepsza. Natomiast okazało się, że te "super zajebiste, kurwa wyjebane w kosmos konsole nowej generacji" nie ogarniają jej Dlatego potrzebny był downgrade grafiki. Jednak nie taki zajebisty sprzęt jak się okazało ;].
Nie wiem natomiast dlaczego downgrade spotkał również PC'ty gdyż są o niebo potężniejsze aniżeli konsole i mam szczerą nadzieję, iż Panowie z CD PROJEKT RED to poprawią być może w patchach.
Napisałem to już, ale napiszę jeszcze raz. W demo były małe lokacje, można było się pobawić grafiką. Później doszedł ogromny świat, więc musieli pogorszyć grafikę, żeby to jakoś płynnie chodziło. Mod "SweetFX" zmienia kolory i ulepsza grafikę, polecam dla tych co mają mocnego blaszaka.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów