Jakąś klątwa chyba ciąży na tym skrzyżowaniu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Po prostu dla tych imbecyli coś takiego jak rozglądnięcie się to za duży wysiłek.
To się nazywa brak egzekwowania przepisów ruchu drogowego lub ich brak.
Przecież w tych ciapatolandach typu indie czy Birma nie ma praktycznie żadnych zasad ruchu drogowego. Kto się bardziej pcha ten ma pierwszeństwo. Klątwa od razu... tam się urodzić to jak być przeklętym
Tak jest na każdym, ale tylko na tym jest kamera...
I tak to sobie żyją Tuk Tuki
Zajebiste skrzyżowanie - wszyscy, zawsze i bezwarunkowo mają na nim pierwszeństwo...wiadomo w którym kierunku - do bozi
Normalne skrzyżowanie tylko kiblarze nie słyszeli o ustępowaniu pierwszeństwa
Taka sama klątwa panuje u nas na parkingach przed markerami. Klątwa jadę prosto więc mam pierwszeństwo.
Co tu dziwnego? Zwykle skrzyżowanie na którym każdy ma pierwszeństwo. Skrzyżowanie jakich wiele w Chinach, Indiach, Wietnamie itp.
Indie, czy Chiny?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów