📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Widać, że ci z tego sklepu doświadczenie mają bo co się ktoś wywalił to albo z niego wychodzili, albo se siedzieli dranie na krzesełku i nawet im się nie chciało ostrzec.
Z drugiej strony.. slepi jacyś, czy co?
2:20 - babićka fajnie zanurkowała
Z drugiej strony.. slepi jacyś, czy co?
2:20 - babićka fajnie zanurkowała
no jedna babcia godnie wyjebała ryjem w chodnik
Wystarczyłby metr żółtej taśmy.
Temu kolesiowi w 0:33 aż but spadł... ciekawe czy przeżył.
Pewnie to amerykanie. Bo im sie w dół patrzeć nie chce, to niech szlifują ryjami beton. A co.
ej na harda z takimi materiałami XD
Wypici jacyś!
I jednak ludzie nie są tak bardzo obojętni Bo każdemu ktoś pomagał wstać
"Łódź, kurwa..."
Nie wiem jak wy, ale ja się uśmiałem. Upadek z rękami w kieszeni nigdy nie jest przyjemny.
No nikt idiotom przecież nie zabroni tam chodzić to chodzą i się wypierdalają.
5 osób idzie przed babą, widać ewidentnie wielkim krokiem wchodzą na schodek, ale ta ma w dupie schodek! Myśli sobie "wyjebie mu z bani"!
5 osób idzie przed babą, widać ewidentnie wielkim krokiem wchodzą na schodek, ale ta ma w dupie schodek! Myśli sobie "wyjebie mu z bani"!
Nie urażając płci damskiej!
Facet jak się wykurwi, podnosi się niemal odrazu bo poprostu się 'potkną' i nie ma wielkiego halo, za to Kobieta tudzież mocherowy berecik jak się wyłoży to leży, kwiczy i czeka aż ktoś Jej pomoże.. :x
jednak w 2:06 ten dziadek na rowerku jest moim idolem..
Facet jak się wykurwi, podnosi się niemal odrazu bo poprostu się 'potkną' i nie ma wielkiego halo, za to Kobieta tudzież mocherowy berecik jak się wyłoży to leży, kwiczy i czeka aż ktoś Jej pomoże.. :x
jednak w 2:06 ten dziadek na rowerku jest moim idolem..
dzieciakowi na końcu się należało ... za te sandały i skarpety
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów