18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:20
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:43
brak informacji nie wiem co się stało

akcja od 6 minuty
info z YT
"Zatrzymanie jednego z chłopaków, skopanie, potraktowanie gazem i zamknięcie w klatce pojazdu straży miejskiej zakończyło się atakiem padaczki. Wstrząsające jest to, iż w takiej sytuacji zamkniętego w samochodzie mężczyznę nie wyciągnięto na zewnątrz, ani nie rozkuto, przez pierwsze kilka minut.
Niespełnione ambicje funkcjonariuszy straży miejskiej, którzy nie dostali się do Policji. Czy wolno im postępować w ten sposób?"
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
hamusq 2013-06-24, 14:57 68
Jutro w WSI24 news dnia: "Dzielna straz miejska zatrzymala rzucajacego sie mezczyzne"...
Zgłoś
leszkowiecki 2013-06-24, 14:57 45
ale sie kurwa zagotowalem!!!
brak slow.
Zgłoś
r................n 2013-06-24, 14:58 26
tępić tych darmozjadów wszechmocni myślą, że wszystko mogą . Takim to koński chuj w dupsko !
Zgłoś
Spajk 2013-06-24, 15:12 43
Straż miejska to kurwy, bez wyjątków!
Zgłoś
laqum 2013-06-24, 15:12 12
U mnie w mieście tak lejemy na straż miejską, że nawet już nie chcą dawać mandatów bo dostają od razu w pysk, od nas i od policji za ich "dzielne" interwencje.
Zgłoś
wolfik990 2013-06-24, 15:14 6
no ja pierdole kurwa mac
Zgłoś
e................n 2013-06-24, 15:31 14
Bo straż miejska jest niepotrzebna!
Zgłoś
~Velture 2013-06-24, 15:37 46
Cytat:

U mnie w mieście tak lejemy na straż miejską, że nawet już nie chcą dawać mandatów bo dostają od razu w pysk, od nas i od policji za ich "dzielne" interwencje.

Na koniec wysiada kierowca autobusu i zaczyna bić brawo.....
Zgłoś
Xiem 2013-06-24, 15:38 21
To prawda, gówno robią, jak jest prawdziwy problem to ich nigdy nie ma lub wykręcają się, że to nie ich sprawa. Biorą kasę za to, że są. Widać, że chłopak ma atak padaczki, zamiast mu kurwa w ryło wsadzić coś, żeby sobie języka nie odgryzł, to się idiota na nim kładzie. Czy w straży miejskiej jest ktoś z IQ powyżej 5?
Jak chłopak coś przeskrobał, to przeskrobał, zadzwonić po policje i po sprawie, a nie się kuźwa 10 wiejskich zjeżdża jak na odpust... ja pierdole.
Zgłoś
DMT 2013-06-24, 15:43 4
Aż mi się móż w kieszeni rozłożył...
Zgłoś
Lololoney 2013-06-24, 15:53 24
Cytat:

Udzielając pierwszej pomocy w ataku padaczki:
- podtrzymuj upadającego lub złagodź jego upadek;
- ułóż chorego na plecach;
- możesz odwrócić głowę chorego na jedną stronę, by wydzielina z ust mogła swobodnie wypływać;
- nie przenoś poszkodowanego, jeśli znajduje się w bezpiecznym miejscu;
- rozluźnij ubranie wokół szyi;
- odsuń gapiów;
- usuń wszystkie przedmioty, które znajdują się w pobliżu poszkodowanego, mogące spowodować obrażenia podczas ataku (kamienie, kije, szkło);
- połóż coś miękkiego pod głowę lub dookoła głowy chorego;
- po ustąpieniu drgawek udrożnij jego drogi oddechowe lub ułóż go w pozycji bezpiecznej;
- zabezpiecz go przed wpływem warunków atmosferycznych;
- pozostań z poszkodowanym do czasu odzyskania przez niego całkowitej świadomości;
- wezwij pomoc, jeżeli chory nie odzyska przytomności w ciągu 10 minut.

Pamiętaj!
1. Nie krępuj chorego i nie używaj siły w celu powstrzymania ataku drgawek.
2. Nie wkładaj w usta chorego knebli, bandaży, drewienek itp.
3. Nie rozwieraj mu ust na siłę.
4. Nie podawaj nieprzytomnemu niczego do picia.

Co prawda nie należy przenosić osoby z atakiem, no ale ku*wa gdy osoba padnie gdzieś na chodniku, a nie jak w tym przypadku dostanie ataku w pudle ~1,5 x ~1,5 m! Durnie jeszcze trzymają go w tych kajdankach, chyba tylko dlatego, bo chcieli zobaczyć jak sobie gruchocze nadgarstki... Chociaż ta kobieta co udziela pomocy, też się nie popisała, bo dala mu wody...
Zgłoś
d................a 2013-06-24, 16:03 4
Byle jaki prawnik załatwi sytuacje.
Zgłoś
Zero_Cool_ 2013-06-24, 16:05 4
Jak to już nie raz, nie dwa, wspominano na Sadolu, są trzy kurwy: miejskie, kanary i złotówy.
Zgłoś
l................z 2013-06-24, 16:07 10
a skąd niby wiecie, ze typ nie udawał? cała ekipa wygląda na patologie. chuj wi co robil ze go zgarneli
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem