📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
"w Polszcze to połączenie węgier i finlandii" wybacz ale nie istnieje kraj Polszcza
@up wybacz ale istnieje coś takiego jak ironia/sarkazm a archaizmy staropolszczyzny też powinny być ludziom znane BTW a czy poprawnie jest mówić np. "w mazowieckiem"?
@arkadoss
Mnie też to wkurwia.
Mnie też to wkurwia.
Ten rysunek miał udowodnić jak to zajebiście w USA smoluchy załatwiają potrzeby, a w EU jest banda nierozgarniętych debili i brudasów, tak? Bo za chuj nie można się dopatrzeć sensu, sarkazmu, dowcipu. Chyba sam to rysowałeś na plastyce w gimnazjum.
w Polsce w ogóle nie srają
Ten ostatni obrazek to za pewnie komnata tajemnic
Najnowszy model kibelka dla tych wszystkich, którym zdarza się wybrudzić rąsie podczas podcierania.
smoluchy mają więcej wody w kiblu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów