18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
pytolsky 2015-01-05, 10:39 1
NoFuk polecam zajrzeć na anglojęzyczne strony, a jak się ciągle coś nie podoba to wypierdalać z kraju
Zgłoś
k................m 2015-01-05, 11:03 1
pytolsky napisał/a:

NoFuk polecam zajrzeć na anglojęzyczne strony, a jak się ciągle coś nie podoba to wypierdalać z kraju

Z którego? Polakom każesz wypierdalać bo sam siedzisz na zmywaku i udajesz znawcę angielskiego?

Kurwa, chłopie, na polskim portalu piszesz. Więc zastanów się co piszesz.
Zgłoś
pytolsky 2015-01-05, 11:42 1
np. 9gag (w szczególności ortografia). A co to kurwa ma do rzeczy, że piszę na polskim portalu? Koleś stwierdził, że tylko w Polsce takie rzeczy się dzieją. Otóż kurwa nie tylko, dlatego tekst o cebulakach pokazuje z jakim rozmówcą mamy do czynienia. I nie, nie siedzę na zmywaku. Nie trzeba też być znawcą angielskiego żeby wyjść czasem poza polską część internetu.
Zgłoś
Aberracja 2015-01-05, 12:13 3
Ładna kumulacja spierdolenia umysłowego pod tym tematem.

Tak, jestem ekspertem.
Zgłoś
b................e 2015-01-05, 12:31 4
NoFuk napisał/a:

Wrzuć filmik i zaraz znajdzie się 41 znawców od bariery dźwięku, średnicy grubości wentyli samochodowych itp.
Zrób błąd ortograficzny to za 30 sekund będzie 10 komentarzy z poprawkami... A najlepsze jest to, że tylko u pierdolonych Cebulaków zaobserwowałem takie zjawisko. Zjebany naród.

Wytknij komuś błąd ortograficzny, pokaż że się na czymś znasz komentując ciekawy filmik, a zawsze znajdzie się taki jeden, co to ma wieczny ból dupy o wszystko. Tylko u prawdziwych światowców takie zaobserwowałem takie zjawisko.
Zgłoś
Bulscu 2015-01-05, 12:38 4
NoFuk napisał/a:

Wrzuć filmik i zaraz znajdzie się 41 znawców od bariery dźwięku, średnicy grubości wentyli samochodowych itp.
Zrób błąd ortograficzny to za 30 sekund będzie 10 komentarzy z poprawkami... A najlepsze jest to, że tylko u pierdolonych Cebulaków zaobserwowałem takie zjawisko. Zjebany naród.

sam jesteś zjebany,
pozdrawiam
Zgłoś
PolishSoldier 2015-01-05, 12:44
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
k................z 2015-01-05, 12:58 3
NoFuk napisał/a:

taaa teraz hejtujcie gamonia, ja sie pytam kto mu piwa daje, czyżby na sadisticu było więcej gamoni?
Zgłoś
btnx 2015-01-05, 13:05 4
@nofuk bym Ci kurwa krate piw dal jakby sie dalo, a reszta pokurwiencow co wielce broni tego spierdolonego kraju, mam nadzieje ze w czasie wojny pierwsi zdechniecie od kuli jakiegos Niiemca albo Rosjanina. kurwy jebane
Zgłoś
tojatwojtato 2015-01-05, 13:09 2
NoFuk napisał/a:

A najlepsze jest to, że tylko u pierdolonych Cebulaków zaobserwowałem takie zjawisko.

Antropolog się kurwa znalazł..
Zgłoś
ErIgrek 2015-01-05, 13:35
zajebiste zjawisko, chętnie bym zobaczył coś takiego na żywo.
Zgłoś
kris1024 2015-01-05, 14:01
@btnx skończ gimnazjum a potem sie wypowiadaj, bo 21 lat to już by wypadało skończyć

@NoFuk chcąc, niechcąc idąc Twoim tokiem myślenia, to Twoja cebulowa matka też Cię cebulaku urodziła w tej "cebulandii"

Banda niewychowanych wieśniaków...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów