NoFuk polecam zajrzeć na anglojęzyczne strony, a jak się ciągle coś nie podoba to wypierdalać z kraju
Z którego? Polakom każesz wypierdalać bo sam siedzisz na zmywaku i udajesz znawcę angielskiego?
Kurwa, chłopie, na polskim portalu piszesz. Więc zastanów się co piszesz.
Wytknij komuś błąd ortograficzny, pokaż że się na czymś znasz komentując ciekawy filmik, a zawsze znajdzie się taki jeden, co to ma wieczny ból dupy o wszystko. Tylko u prawdziwych światowców takie zaobserwowałem takie zjawisko.
Wrzuć filmik i zaraz znajdzie się 41 znawców od bariery dźwięku, średnicy grubości wentyli samochodowych itp.
Zrób błąd ortograficzny to za 30 sekund będzie 10 komentarzy z poprawkami... A najlepsze jest to, że tylko u pierdolonych Cebulaków zaobserwowałem takie zjawisko. Zjebany naród.
sam jesteś zjebany,
pozdrawiam
Wrzuć filmik i zaraz znajdzie się 41 znawców od bariery dźwięku, średnicy grubości wentyli samochodowych itp.
Zrób błąd ortograficzny to za 30 sekund będzie 10 komentarzy z poprawkami... A najlepsze jest to, że tylko u pierdolonych Cebulaków zaobserwowałem takie zjawisko. Zjebany naród.
taaa teraz hejtujcie gamonia, ja sie pytam kto mu piwa daje, czyżby na sadisticu było więcej gamoni?
A najlepsze jest to, że tylko u pierdolonych Cebulaków zaobserwowałem takie zjawisko.
Antropolog się kurwa znalazł..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów