📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
On doskonale wie o co chodzi, tylko uśmiecha się, bo wie, że potrafi uciekać szybciej po kradzieży
kurwa, ile bym dał żeby być tego świadkiem. Niby pare sekund a w pamięci zostanie na zawsze...
@kalium
Dźwięk nie ma prędkości. Prędkość mają fale akustyczne. I co, autystyczny zjebie?
Dźwięk nie ma prędkości. Prędkość mają fale akustyczne. I co, autystyczny zjebie?
uszatok napisał/a:
@kalium
pl.wikipedia.org/wiki/Bariera_d%C5%BAwi%C4%99ku
Błyskasz intelektem jak bezpłodna maciora sromem
@uszatok - ty kurwa na serio jesteś tak głupi? Durniu fala akustyczna to fala dźwiękowa.
"Bariera dźwięku – potoczne, obrazowe określenie dotyczące zjawisk, które zachodzą w zakresie prędkości lotu bliskich prędkości dźwięku. Przy prędkości dokładnie równej prędkości dźwięku nie dzieje się nic nadzwyczajnego, w szczególności nie powstaje grom dźwiękowy."
Mówisz, że nie ma prędkości poddźwiękowej i naddźwiękowej? Patykiem żeś zrobiony? Czy komuś wypadłeś z przyczepki?
Jeśli nadal nie rozumiesz, takową "barierę" da się przekroczyć mówiąc potocznie. Ale nigdy złamać. Teraz dumaj o czym mowa ciołku autystyczny.
"Bariera dźwięku – potoczne, obrazowe określenie dotyczące zjawisk, które zachodzą w zakresie prędkości lotu bliskich prędkości dźwięku. Przy prędkości dokładnie równej prędkości dźwięku nie dzieje się nic nadzwyczajnego, w szczególności nie powstaje grom dźwiękowy."
Mówisz, że nie ma prędkości poddźwiękowej i naddźwiękowej? Patykiem żeś zrobiony? Czy komuś wypadłeś z przyczepki?
Jeśli nadal nie rozumiesz, takową "barierę" da się przekroczyć mówiąc potocznie. Ale nigdy złamać. Teraz dumaj o czym mowa ciołku autystyczny.
Wrzuć filmik i zaraz znajdzie się 41 znawców od bariery dźwięku, średnicy grubości wentyli samochodowych itp.
Zrób błąd ortograficzny to za 30 sekund będzie 10 komentarzy z poprawkami... A najlepsze jest to, że tylko u pierdolonych Cebulaków zaobserwowałem takie zjawisko. Zjebany naród.
Zrób błąd ortograficzny to za 30 sekund będzie 10 komentarzy z poprawkami... A najlepsze jest to, że tylko u pierdolonych Cebulaków zaobserwowałem takie zjawisko. Zjebany naród.
Sam jesteś cebulak. Bo nie szanujesz własnego języka. Ja tylko zwróciłem uwagę. Przypierdol się do tego "cebulaka", który jest strasznie tym obrażony. I nadal pierdoli bzdury.
2105 i przekroczenie prędkości dźwięku to temat na sadola? W norach was trzymali czy co? To masz, się spuszczaj nadal. 2012 rok, tu, na tym portalu.
sadistic.pl/przekraczanie-bariery-dzwieku-vt156632.htm
2105 i przekroczenie prędkości dźwięku to temat na sadola? W norach was trzymali czy co? To masz, się spuszczaj nadal. 2012 rok, tu, na tym portalu.
sadistic.pl/przekraczanie-bariery-dzwieku-vt156632.htm
kalium, Ty masz zły dzień czy na w inne dni też jesteś taki pojebany?
ZERO TOLERANCJI
Catacombe napisał/a:
kalium, Ty masz zły dzień czy na w inne dni też jesteś taki pojebany?
Koleś spać w nocy nie może, bo zawsze znajdzie się ktoś kogo trzeba poprawić i się wyżyć, bo maść rady nie daje, a i odbyt już nie ten. Lata po tematach jak mątwa z Matrixa i szuka zwady, błędów w nauczaniu i złego traktowania 30latki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów