Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
41-letni Kevin Diepenbrock jechał motocyklem za swoim kumplem, 29-letnim Phillipem Polito. W pewnym momencie Phillip zahamował i motocykl Kevina wbił się w niego, wyrzucając obu na 15 metrów. 29-latek zginął na miejscu, starszy z mężczyzn wpadł do rowu. Gdy się ocknął, ledwo mógł ruszyć ręką. Jego telefon nie łapał zasięgu, dlatego włączył kamerę i zaczął mówić.

Resztką sił Kevin wołał o pomoc. W końcu usłyszała go przebywająca niedaleko para. Po 30 godzinach w rowie został wreszcie przetransportowany do szpitala w Tennessee. Lekarze stwierdzili u niego przebite płuca, połamane żebra i złamany kręgosłup. Czeka go długa i żmudna rehabilitacja.

jak mi się nudzi w pracy to wrzucam ...
Zgłoś
Sol 2016-10-31, 15:46 5
Ciężko się to ogląda.

Sickening, weakening don't let another somber pariah consume your soul
You need straightening, toughening
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you
Zgłoś
hellbwoi 2016-10-31, 15:56 3
It's a prank bro!
Zgłoś
mygyry 2016-10-31, 16:04 65
Też się kiedyś obudziłem w rowie, dobrze że nic nie nagrywałem, bo byłby wstyd
Zgłoś
Radysh 2016-10-31, 17:41 3
O kurwa! To jest naprawdę przerażające...
Wcale się nie dziwię, że facet myśli, iż już się nie obudzi.

Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
Zgłoś
Organista 2016-10-31, 18:31 37
Znam pewnego żula.
Jako, że tylko stoi pod sklepem i nigdzie nie pracuje, to często przechodząc obok mówiłem do niego prześmiewczo -"co Hirek, dziś wolne?'
Pewnego razu trafiłem go napierdolonego w rowie niedaleko sklepu. Chcąc mu pomóc wstać spytałem, czy nic mu nie jest.
Wybełkotał - "Dziś w melioracji robię"
Zgłoś
Neist 2016-10-31, 19:44
Nic tylko czekać aż nakręcą o nim film.
Zgłoś
g................k 2016-10-31, 20:51
Zamiast krzyczeć o pomoc to włącza kamerę i opowiada historię życia...
Zgłoś
tomgru 2016-10-31, 20:59 11
UP, Jest napisane jak wół, że krzyczał i go znaleźli. W ogóle spróbuj krzyczeć z przebitymi płucami... cud że gościu przeżył

"Wszyscy wiedzą, że jego humor został wykuty w Auschwitz"
Zgłoś
Pichonek 2016-10-31, 21:16
Zamiast nagrywać to nie mógł zadzwonić po pomoc? Czy tylko ja czegoś nie rozumiem?
Zgłoś
ozesz_kurnasz 2016-10-31, 21:25
@mygyry A w czyim rowie się obudziłeś?
Zgłoś
error3 2016-10-31, 21:41 1
@Pichonek ciężko się domyślić, że nie miał zasięgu? nagrywanie to było jedyne co mógł zrobić
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów