📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie złamana łapa, albo mięsień zerwany... Jednak chińczyki nie mogą wszystkiego
oglądałem to wczoraj na żywo, czy jestem dzięki temu fajniejszy?
Ale jak się z tym zjebał, to przed jakąś pomocą pierwsi zjawili się goście w polo i zasłonili go banerem z logo igrzysk
W ogóle dziwne te zawody były. Dla chińczyka zjebali ostatnie podejście, a pobiłby pewnie jeszcze bardziej rekord
Kość przedramienna wyskoczyła mu ze stawu. Nastawią i będzie jak nowa
@ ~Conscribo
Łubu dubu
Łubu dubu
Niech żyje nam prezes naszego klubu
Niech żyje nam!
To napisałem ja, Ka.
Łubu dubu
Łubu dubu
Niech żyje nam prezes naszego klubu
Niech żyje nam!
To napisałem ja, Ka.
Ja rozumiem, że można nie odróżniać narodowości azjatyckich.
No ale muszę dwóch Panów wyżej zmartwić, że nie to jest to obywatel Chińskiej Republiki Ludowej.
To obywatel Republiki Korei, co łatwo można wywnioskować z bardzo dobrze widocznej flagi na stroju sportowym .
No ale muszę dwóch Panów wyżej zmartwić, że nie to jest to obywatel Chińskiej Republiki Ludowej.
To obywatel Republiki Korei, co łatwo można wywnioskować z bardzo dobrze widocznej flagi na stroju sportowym .
wyjebany łokieć ze stawu? kariera bye bye
Jebnął skośny kilo kilka,
nie minęła jedna chwila.
Kość se jebła, w stawie chrupło,
skośnemu uciekło pudło.
nie minęła jedna chwila.
Kość se jebła, w stawie chrupło,
skośnemu uciekło pudło.
Pcha się do chujowego sportu to ma za swoje pedał.
@mateuszowy, ten się nie myli, kto nic nie robi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów