Przeleciał szparkę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
A mogl byc na hardzie :-p
dziura, góra...pogratulować wyobraźni w tworzeniu tagów...
A może by tak napisać Montserrat, Hiszpania,Alexander Polli...ale wtedy trzeba by coś wiedzieć o filmie, który się wrzuca...
A może by tak napisać Montserrat, Hiszpania,Alexander Polli...ale wtedy trzeba by coś wiedzieć o filmie, który się wrzuca...
dziura, góra...pogratulować wyobraźni w tworzeniu tagów...
Wybacz Panie, widocznie jestem dużo głupszy od Ciebie i nie posiadam wiedzy na temat każdego filmiku który tu wrzucam. Obiecuję się poprawić, albo będę Ci pisał privy przed każdą wrzutą. Przepraszam. Ubolewam.
yoshi88-88 napisał/a:
kurwa! patrze już pierdyliardy filmik jak tak latają i latają , trzeba w końcu znaleźć jakieś nagranie jak tak jeden z tych "orłów" soczyście jebnie w ścianę i go rozpierdoli na kawałeczki
Służę:
tit, u made my day
Zawsze się zastanawiam, jak się robi taki efekt napisów 3d dodanych jakby na drugim planie?? Czy trzeba nagrać dwa filmy i nalozyc jeden na drugi? Czekam na odpowiedź od ekspertów.
I dało się zrobić filmik bez pierdolonego dubstepu?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów