Przelot w 83 sekundy z Tokio do San Francisco! Widok z kokpitu samolotu Boeing 747-400. Ponad 3400 km!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
3400km ? jakim niby cudem?
Jeśli najkrótszy lot trwa niecałe 10 godzin, znaczyłoby to że boeing leci z prędkością 340km/h to chyba raczej nierealne. Z tego co wyszytałem najszybsza trasa ma 8300km (co zgadzałoby się z prędkością podaną w specyfikacji boeinga "do 920km/h")
Jeśli najkrótszy lot trwa niecałe 10 godzin, znaczyłoby to że boeing leci z prędkością 340km/h to chyba raczej nierealne. Z tego co wyszytałem najszybsza trasa ma 8300km (co zgadzałoby się z prędkością podaną w specyfikacji boeinga "do 920km/h")
Widzę, że powoli montują już kamerki na samolotach - wkrótce pewnie będzie więcej materiału niż z wypadków drogowych.
Piękne to musi być uczucie dla pilotów po nocce spędzonej w powietrzu, jak wschodzi nowy dzień.
No pięknie, pięknie - wleciał w noc a ja odruchowo myszką ruszyłem bo myślałem że mi się wygaszacz włączył.
nawet na niebei już tak niebezpiecznie że sobie kamerki montują
elektrycerz napisał/a:
A ja już czytając opis myślałem że zrobiono samolot który tak zapierdala... a jednak nie.
Gdybyś byl dziewczyną to bym zagadał, że coś nas łączy, np myślenie
Jak by wideo nie było przyśpieszone to ten samolot musiał by lecieć z prędkością 386 000km/h czyli 315 machów.
Tokio - Sanfrancisco 1:24. Kurwa, szybko im to poszło!
skurczybyki juz w samolotach kamerki montują, żeby poźniej było widać kto wymusił ;s szkoda że na Smoleńsk się w to nie wyposażyli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów