Przelot w 83 sekundy z Tokio do San Francisco! Widok z kokpitu samolotu Boeing 747-400. Ponad 3400 km!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to jest nędzny wał nie jest to możliwe ponieważ odległość która musi pokonać to 8400km
ile czasu rzeczywiście trwa taki "rejs"?
San Francisco, Stany Zjednoczone—Tokio, Japonia
Bez międzylądowania 11 godz. 10 min
Z przesiadką 13 godz. 25 min lub dłużej
I z taką predkoscią powinno sie latac
A ja już czytając opis myślałem że zrobiono samolot który tak zapierdala... a jednak nie.
a teraz sobie pomyślccie że może za jakieś 200 lat będziemy w tak szybkim czasie latać na inny kontynent co byłoby niezłe ale z drugiej strony straci to swój urok bo już nie będzie takiej podniety jak sie poleci w chuj daleko i cały przelot do innego kraju lecąc powiedzmy na wakacje będzie trwał 80sekund... chujnia troche
gówno! gdzie ścieżka dźwiękowa "Awolnation - Sail" nieodzowna w filmach tego typu? Przecież bez niej nie da się tego oglądać ...
360p? 1080 by się chociaż przydało do tego typu filmu...
ciapullo napisał/a:
San Francisco, Stany Zjednoczone—Tokio, Japonia
gdzie miałyby być te międzylądowania?
Przelot spoko ale kurwa reklama Kauflandu na Sadisticu? Ja pierdole.
Gruszek83 napisał/a:
a teraz sobie pomyślccie że może za jakieś 200 lat będziemy w tak szybkim czasie latać na inny kontynent co byłoby niezłe ale z drugiej strony straci to swój urok bo już nie będzie takiej podniety jak sie poleci w chuj daleko i cały przelot do innego kraju lecąc powiedzmy na wakacje będzie trwał 80sekund... chujnia troche
Straci urok... To tak jakby w średniowieczu ludzie wyobrażali sobie, że za kilkaset lat będą mogli odbyć podróż między miastami w kilka godzin zamiast kilku dni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów