Tak od jutra będzie można się poruszać po mieście
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Nie dawajcie piwa do tego gówna.
Każdy kto da będzie miał koronowirusa w cipie u żony.
Pojebane te muzułmanki.
Gratulujemy jesteś pierwszym beneficjentem tej choroby
Młodzież w domach zamiast się uczyc, więc takie marne materiały na głównej...
Będzie można poruszać się normalnie, i tyle w temacie. Przestańcie srać żarem i miejcie w dupie tą kurwę morawieckiego i jego nakazy
ANALizator napisał/a:
Będzie można poruszać się normalnie, i tyle w temacie. Przestańcie srać żarem i miejcie w dupie tą kurwę morawieckiego i jego nakazy
Tę nakazy są po to żeby zmniejszyć ryzyko zarażenia do minimum. Żeby taki niedojebany człowiek z myśleniem:"A chuj Ja jestem zdrowy, i wiem lepiej i nikt mi nie będzie rozkazywał" zapłacił karę gdyby się okazało że się nie zarazi ale przeniesie wirusa np. Swoim bliskim w odwiedzinach a Ci Jego bliscy swoim rodzinom
ANALizator napisał/a:
Tom9310 napisał/a:
Tę nakazy są po to żeby zmniejszyć ryzyko zarażenia do minimum. Żeby taki niedojebany człowiek z myśleniem:"A chuj Ja jestem zdrowy, i wiem lepiej i nikt mi nie będzie rozkazywał" zapłacił karę gdyby się okazało że się nie zarazi ale przeniesie wirusa np. Swoim bliskim w odwiedzinach a Ci Jego bliscy swoim rodzinom
Ale wiesz, że on cie nie słyszy, bo siedzi głęboko w odbycie...? Ostatnio jego własny ojciec go tam wepchnął w dupę wujka Staszka swoim chujem....
Żeby ich tak śmieciarka zabrała
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów