Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No jak nieznany najpierw musiał czekać potem go pochlapała
przede wszystkim widać jak prosi ją żeby przestała bo chce przejść a ta pizda leje mu pod nogi dalej czy przesadził? nie mi oceniać chuj wie ile razy oni się już spotkali
Sam to niejednokrotnie przeżywałem, że chciałem znaleźć odosobnienie, żeby ochłonąć, to albo spotykałem natarczywców, albo jakieś pojebane sytuacje losowe. No i wtedy wkurw wzrasta do kwadratu. Jeszcze do tego jak masz problemy neurologiczne i kolano cię napierdala, wręcz pali z bólu. To można w sekundzie wpaść w furię.
Dlatego jak słyszę znajomych "Czemuś ty taki nerwowy" "Ale ty jesteś pojebany", to już bez jebania odpowiadam "Postaw się kurwo na moim miejscu i poczuj ten ból co ."
Najbardziej mędrkują i pouczają cipy, które są daleko w tyle od postępu jaki ty robisz w swoim życiu i zachowani, stąd żeby nie czuć się słaby, bo mają tego świadomość. Ukrywają to ciągłe przypierdalając się do innych.
Ewidentnie to ona go sprowokowała. Gość nadbiegał a ta pizda się cofa i leje. Facet mógł wyjść pobiegać, żeby rozładować napięcie, bo baba go wkurwił, szef go w pracy nakręcił.
Sam to niejednokrotnie przeżywałem, że chciałem znaleźć odosobnienie, żeby ochłonąć, to albo spotykałem natarczywców, albo jakieś pojebane sytuacje losowe. No i wtedy wkurw wzrasta do kwadratu. Jeszcze do tego jak masz problemy neurologiczne i kolano cię napierdala, wręcz pali z bólu. To można w sekundzie wpaść w furię.
Dlatego jak słyszę znajomych "Czemuś ty taki nerwowy" "Ale ty jesteś pojebany", to już bez jebania odpowiadam "Postaw się kurwo na moim miejscu i poczuj ten ból co ."
Najbardziej mędrkują i pouczają cipy, które są daleko w tyle od postępu jaki ty robisz w swoim życiu i zachowani, stąd żeby nie czuć się słaby, bo mają tego świadomość. Ukrywają to ciągłe przypierdalając się do innych.
Jeśli nie potrafisz opanowac emocji, to powinno sie ciebie utylizowac dla dobra ogółu. Wkurwiają mnie takie sfrustrowane pizdy, bo kobita coś powiedziała, bo szef był nie dobry, bo deszcz padał, bo bułka nie taka. Do pieca ze sfrustrowanymi pizdami.
Najlepsze jest to, że widząc "bogatą" dzielnicę od razu tacy jak wy zakładają, że to bogaty tłuścioch, a to tylko pracownik. Dostał polecenie, które wykonuje. Koleś przypieprzył się o marnowanie wody...
info: radiosaojoaodelrei.com.br/2022/09/17/mulher-e-vitima-de-agressao-ao-la...
Jeśli nie potrafisz opanowac emocji, to powinno sie ciebie utylizowac dla dobra ogółu. Wkurwiają mnie takie sfrustrowane pizdy, bo kobita coś powiedziała, bo szef był nie dobry, bo deszcz padał, bo bułka nie taka. Do pieca ze sfrustrowanymi pizdami.
jeśli chcesz kogoś utylizować to powinieneś zostać odizolowany w zakładzie psychiatrycznym lub karnym
Ewidentnie to ona go sprowokowała. Gość nadbiegał a ta pizda się cofa i leje.
Po pierwsze to się obóciła i mógł przejść. Nie, nerwusek musiał się wyżyć. Po drugie i chyba bardziej bolesne dla nerwuska, to jeśli ta ze szlauchem jest kumata, gość w sądzie będzie ją przepraszał na kolanach. Jeśli kobitka ma obdukcję lekarską i ten filmik, to nerwusek może nawet posiedzieć. Oprócz przeprosin i zapłacenia odszkodowania. Posiedzi, to powiedzenie chuj ci w dupę może mu się nie spodobać.
Jeśli nie potrafisz opanowac emocji, to powinno sie ciebie utylizowac dla dobra ogółu. Wk***iają mnie takie sfrustrowane p*zdy, bo kobita coś powiedziała, bo szef był nie dobry, bo deszcz padał, bo bułka nie taka. Do pieca ze sfrustrowanymi p*zdami.
Nie sraj żarem malkontencie
jak wy niedor*chane zjeby.
Doruchana w każdą dziurę się odezwała.... Żalisz się czy chwalisz ?
Ty za to pewnie potrafisz na tyle opanowywać emocje całe życie że nawet jak na Ciebie szczają moczem i plują Ci w twarz to do końca życia będziesz podkulał ogon i wmawiał sobie jaki to jesteś silny i dojrzały
Ale to tak naprawdę urywek codzienności, non stop człowiek styka się z takimi bezmyślnymi, jebanymi egoistami, chujami, kałmukami i codziennie po trochu umiera próbując ich kurwa nie pierdolnąć w łeb. Mógłbym wyliczać to wszystko, ale naprawdę nie wiem od czego zacząć, jak jeszcze mieszkałem w bloku, to ktoś ustawicznie przyklejał swoje gile do lustra w windzie. Od razu humor mi siadał po wyjściu z domu. Jeszcze na piętrze widziałem worki śmieci wyjebane ot tak przez stare baby, mimo, że wielki śmietnik osiedlowy dosłownie 20 metrów od domu. Idzie się na zakupy i na kasie automatycznej jakaś lebiega non stop lata po dodatkowe rzeczy bo zapomniała, inna zapomniała zważyć, kolejna non stop wsadza do kosza przez wyceną, jeszcze inna nie łapie w ogóle jak to działa. Też byle spacerek i widok 4-5 ukraińców drących mordę po 3-4 piwie, dookoła setki kiepów, dalej się idzie i jakiś pies sra na chodniku, dżesika wyjebane, a w dodatku to pitt bull bez smyczy i kagańca, potem wraca do domu i słyszy, że przekop mierzei wiślanej to zajebisty sukces, kosztował 50% więcej niż zakładano, huczne otwarcie, prezydĘt klaskał... tylko barki jak płynęły w stronę Kaliningradu tak płyną, bo jest za płytko. Tak więc teraz go trzeba pogłębić i pewnie poszerzyć, bo się barki nie mogą minąć... no to drugie tyle. I serio, jak tak to wszystko zebrać, tę codzienność milionów ludzi, to ja się NAPRAWDĘ DZIWIĘ, ŻE MY SIĘ KURWA NIE MORDUJEMY CODZIENNIE NA POTĘGĘ.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów