18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
mszewcu 2013-06-11, 17:23 2
Strasznie drętwy typ. Przeglądnąłem jego kanał na YT (by nie oceniać po jednym filmie) i mega tego żałuję. Kolo CHCIAŁBY bujać się jak rezus, a bliżej mu do sosny.

Rada na przyszłość :
To, że kupisz sobie głowę konia za 20 zł i założysz do każdego filmu na YT, nie zrobi z Ciebie gwiazdy internetów.
Zgłoś
J................S 2013-06-11, 17:44 1
ja pierdole, potrzebuje nowego internetu, bo ten się zrobił chujowy
Zgłoś
szafa2000 2013-06-11, 17:50
bylo...
Zgłoś
Z................y 2013-06-11, 18:05
Są gusta i guściki, ale bez wątpienia osoby których bawią te "pranki" to pancjenci szpitala psychiatrycznego badź zwyczajni debile. Debilizm- najlżejsza postać upośledzenie umysłowego , nie bójcie się tego słowa, nie wszyscy mogą być mądrzy
Zgłoś
Hooch 2013-06-11, 18:14 1
Powinni zwiększyć próg piw lub dodać coś takiego jak antypiwo.
Zgłoś
vantage 2013-06-11, 18:56
Gratululuje również.
Zgłoś
tranzystor 2013-06-11, 19:24
krakowiak69 napisał/a:

Próg 15 piw żeby dostać się na główną był dobry ale ponad pół roku temu, gdy Sadistic miał mniej użytkowników. Powinni zwiększyć próg do 30 - 50 piw, za dużo beznadziejnych rzeczy ostatnio przechodzi.

Pół roku temu gimbaza nie miała chyba wakacji, pewnie stąd ten nawał gówna w sieci.
Zgłoś
Siedem 2013-06-11, 20:21
Katowice przepraszają

Gdzie był bóg jak rozdawali białaczkę dwuletnim dzieciom?
Zgłoś
Tulkas 2013-06-11, 22:22
dlaczego oni muszą być z Katowic dlaczego?
Zgłoś
Bad_Motherfucker 2013-06-11, 22:29
Ohhh Panowie! ale suche...

swoją drogą... hmmm... po obejrzeniu tego filmu naszła mnie pewna refleksja. Jeśli napiszę:

Wypierdalam z sadistica

To dostanę warna, czy nie?
Zgłoś
babycow 2013-06-12, 16:06 1
@UP pipki, w okularkach, co na przerwie dostaja lomot od 'kolegow'...
Gosciu zrobil zajebistego pranka, kupa smeichu, to ze nie ma czasie poczucia humory, a smiesza was 'zarty o lotyszach' to wasz problem.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów