📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Strasznie drętwy typ. Przeglądnąłem jego kanał na YT (by nie oceniać po jednym filmie) i mega tego żałuję. Kolo CHCIAŁBY bujać się jak rezus, a bliżej mu do sosny.
Rada na przyszłość :
To, że kupisz sobie głowę konia za 20 zł i założysz do każdego filmu na YT, nie zrobi z Ciebie gwiazdy internetów.
Rada na przyszłość :
To, że kupisz sobie głowę konia za 20 zł i założysz do każdego filmu na YT, nie zrobi z Ciebie gwiazdy internetów.
ja pierdole, potrzebuje nowego internetu, bo ten się zrobił chujowy
Są gusta i guściki, ale bez wątpienia osoby których bawią te "pranki" to pancjenci szpitala psychiatrycznego badź zwyczajni debile. Debilizm- najlżejsza postać upośledzenie umysłowego , nie bójcie się tego słowa, nie wszyscy mogą być mądrzy
krakowiak69 napisał/a:
Próg 15 piw żeby dostać się na główną był dobry ale ponad pół roku temu, gdy Sadistic miał mniej użytkowników. Powinni zwiększyć próg do 30 - 50 piw, za dużo beznadziejnych rzeczy ostatnio przechodzi.
Pół roku temu gimbaza nie miała chyba wakacji, pewnie stąd ten nawał gówna w sieci.
Katowice przepraszają
Wypierdalam z sadistica
To dostanę warna, czy nie?
swoją drogą... hmmm... po obejrzeniu tego filmu naszła mnie pewna refleksja. Jeśli napiszę:
Wypierdalam z sadistica
To dostanę warna, czy nie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów